Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: przenoszenie bazy w PostgreSQL do MySql
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > PostgreSQL
mekeke
Witam,
Nie znam się kompletnie na PostgreSQL proszę o wyrozumiałość smile.gif. Powiedzcie mi proszę w jaki sposób przekonwerować, przenieść bazę z PostgreSQL do MySql. Czy powienien na coś uważać, czy coś trzeba konwertować itp itd. Jak to wygląda w praktyce....
Zbłąkany
Jesteś cholernie leniwym człowiekiem! Nawet nie chciało Ci się poszukać na google, to ktoś ma to zrobić za Ciebie? Ja bym zajrzał tutaj tongue.gif . Tak trzeba uważać, by nie skręcić stopy buszując w internecie winksmiley.jpg
mekeke
Nie jestem cholernie leniwym człowiekiem - nie szukłem na anglojęzycznych stronach -średnio znam angielski. Polski google nie podał za dużo informacji.
Dzięki za pomoc smile.gif

EDIT: Jescze jedno pytanie: pobrałem demo, ale niestety nie łączysię z bazą. Jestem pewien, że wszystkie wprowadzane dane są poprawne. Czy może trzeba coś ustawić po stronie serwera aby to działało??
Zbłąkany
Ja osobiście nie używałem tego programu, więc bez log'u albo komunikatu raczej nie wywróżę z fusów, co jest nie tak tongue.gif . Ja też nie mógłbym uczyć angielskiego, ale potrafię złożyć sensowne zdanie po polsku i przetłumaczyć na angielski biggrin.gif . Nie ma za co winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.