Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [poszukuję] Turck MMCache dla PHP 4.3.6 (win)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Bakus
Poszukuję kogoś kto posiada skompilowaną wersję Turck MMCache dla php 4.3.6 dla windows...

wassago
@bakus link powinno pod 4.3.6 odpalic
@ozzy link
Sh4dow
wassago niestety pod php5 wersja jest pod beta 2 i nie chce dzialac juz na innych wersjach, wiem z doswiadczenia i sadze ze nie wyjdzie pod php5 nic dopuki nie bedzie stabilnego 5.0 final
Bakus
wassago niestety muszę Cię zmartwić... Nie działało już w wersji 4.3.5...
Serwer nie chciał się uruchomić umieszczając w konsoli z której był uruchamiany komunikat, że mmcache.dll jest niezgodny z posiadaną wersją php... sad.gif
Ozzy
Cytat
niestety pod php5 wersja jest pod beta 2 i nie chce dzialac juz na innych wersjach

dokładnie :cry:
Bakus
Niewiem, czy nie zauważyliście, ale poto stosują w nazwach paczek również numer wersji php, by wskazać do której to jest... Najprawdopodobniej wynika to z dość ścisłego połączenia tych dwóch komponentów...
wassago
faktycznie jest tak jak mowicie.. probowalem zainstalowac MMCache dla 4.3.4 a juz na 4.3.4RC3 nie dzialalo... jedynym rozwiazaniem jakie widze to sciagniecie binarii z sourceforge i skompilowanie ich z odpowiednia wersja php.
Bakus
chyba raczej źródeł... winksmiley.jpg
wassago
no przecie mowie ze zrodla :wink: tongue.gif

edit:

przeklawiaturzylem sie po prostu :wink:
Bakus
Cytat
sciagniecie binarii z sourceforge
binaria to nie źródła... pozatym masz rewelacyjny podpis winksmiley.jpg zrobiłem tak samo... winksmiley.jpg
Bakus
Szukałem, prosiłem i w końcu sam zrobiłem... załatwiłem sobie Visual C++ Studio i oto efekt:
http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=16019
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.