Witam,

poszukuję programisty do współpracy najlepiej takiego, który posiada autorki system CMS.
Potrzebuję prostego CMS, którego będzie można łatwo podpiąć przede wszystkim pod proste strony firmowe.

Funkcje CMS
- tworzenie stron i podstron
- moduł aktualności
- galeria zdjęć
- katalog produktów

Teraz o co chodzi ? smile.gif prowadzę firmę od 2 miesięcy i potrzebuję takiego prostego CMS, aby pokazać klientom jak to działa a także chciałbym stworzyć produkt czy też markę stron internetowych dla małych i średnich firm.
Ja z mojej strony oferuję zaprojektowanie grafiki dla panelu administracyjnego CMS'a oraz stronę tej marki smile.gif mogę także pociąć grafikę. Najchętniej podjął bym współpracę na zasadzie, że tworzymy wspólnie CMS'a a potem dzielimy się zyskami za każdego klienta. Ale także rozważę oferty płatne, tylko proszę podać cenę za stworzenie CMS'a i cenę za każdorazowe zaimplementowanie strony.

Co do samej marki to koncepcję już mam, wstępny layout strony głównej jest już zaprojektowany, zdradzę tylko, że to będzie w stylu Amerykańskim smile.gif nie wiem czy to się u nas sprawdzi ale to czas pokaże. Jestem także otwarty na wszelkiego rodzaju pomysły i propozycję.

oferty proszę wysyłać na lukasz@spaceofrevolution.pl

Postaram się odpisać wszystkim osobą, jednak szczegóły zdradzę tylko wybranym.

Już nieaktualne. Dziękuję wszystkim, którzy nadesłali oferty.