Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Portfolio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
luzak124
Witam proszę o ocenę końcowej wersji mojego portfolio proszę o ocenę grafiki, a nie kodowania bo składałem na szybko bo potrzebne było mi portfolio a więc kodowanie będzie zmienione bo parę rzeczy mi się w nim nie podoba.

Adres: KLIK
Pawel_W
grafika ok, oryginalna i ciekawa, mam tylko nadzieję, że treść strony będzie jako tekst a nie obrazek smile.gif
luzak124
tak treść strony będzie jako tekst a nie obrazek musiałem to szybko zrobić bo klient wymagał pokazania portfolio więc na szybko to wszystko jest zrobionę
Kujski
Graficznie znacznie lepiej niż wcześniej winksmiley.jpg co do kodu nie zaglądałem jednak, jeżeli chodzi o działanie to po przejściu na drugą i trzecia realizację strona się sypie - znika górne menu. Do tego wrzuć tekst z opisu o mnie do jakiegoś programu tekstowego i popraw interpunkcję smile.gif
Dodatkowo proponowałbym adres mailowy we własnej domenie – tak bardziej pro to wygląda.
lord2105
grafika calkiem spoko nie patrzylem na rozwiazania techniczne od strony kodu ocena 4/10
Spawnm
pager nie działa (strałki)
Kontakt bardzo utrudniony , brak formularza , mail trzeba ręcznie przepisywać...
+ mail wzbudza zaufanie winksmiley.jpg
luzak124
Cytat(Kujski @ 12.12.2010, 12:29:02 ) *
jeżeli chodzi o działanie to po przejściu na drugą i trzecia realizację strona się sypie - znika górne menu.

U mnie działa prawidłowo może ktoś to jeszcze sprawdzić czy u was jest tak samo?

Cytat(Spawnm @ 12.12.2010, 12:35:12 ) *
pager nie działa (strałki)

Jeśli chodzi ci o strzałki do przesuwania miniaturek z realizacjami to uaktywniają się gdy ich ilość jest większa od 8
thomson89
Cytat(luzak124 @ 12.12.2010, 12:38:18 ) *
Jeśli chodzi ci o strzałki do przesuwania miniaturek z realizacjami to uaktywniają się gdy ich ilość jest większa od 8

Można je więc ukryć. Tak jak są to dziwnie wygląda.

Obrazek w tle, po zmianie "projektu" dziwnie przeskakuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.