Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] Portfolio/bloga
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Morfeusz_2005
Witam. Wykonałem oto taki prosty layout portfolio połączonego z blogiem:

http://img692.imageshack.us/img692/7577/layoutttola.jpg

Jak stwierdziła moja znajoma, fakt, jest bardzo monochromatyczny, ale zawsze wszystko można szybko zmienić.

Jest to praktycznie moja pierwsza praca od pół roku przerwy. Co o tym myślicie?
IceManSpy
Mnie osobiście podoba się smile.gif Tylko tą nawigację przesuń trochę w prawo, bo jak masz tam to białe pole, to trochę bije pustką.
Damonsson
Sadzisz drzewa? Czy może robisz słabe strony?
Zdecyduj się na jedno.

Nawigacja z lewej, tak się przyjęło i tego bym raczej nie zmieniał. Nic innowacyjnego w Twoim right-side menu nie ma, więc myślę, że nie ma sensu go tam trzymać.
Morfeusz_2005
Damonsson nie skorzystam. Pytałem sporoą liczbę osób przes ostatnie 2 dni. Jako jedyny dałeś taką opinie ;-)

No w sumie po tym co masz w podpisie to się nie dziwię...
Damonsson
Haha, to co mam w podpisie, nie jest tutaj wystawione do oceny cukiereczku. Od takich zaczepek masz PW. Na tym co mam w podpisie możesz się co najwyżej pouczyć, jak nie powinieneś tworzyć stron smile.gif

A jeśli ktokolwiek Ci powiedział, że ten layout jest ciekawy, to przekaż pozdrowienia smile.gif
Morfeusz_2005
Mniejsza o to. W gusta się nie trafi, a jeśli nie wiesz o co chodzi z tym drzewem, to przeczytaj opis w nagłówku.
Pawel_W
Cytat(Morfeusz_2005 @ 26.12.2010, 18:23:11 ) *
Mniejsza o to. W gusta się nie trafi, a jeśli nie wiesz o co chodzi z tym drzewem, to przeczytaj opis w nagłówku.

mimo wszystko ja również przyłączam się do @Damonsson'a, przepraszam za kolokwializm, ale na stronie jest strasznie dużo "pierdół", które odciągają od właściwej treści, której w sumie i tak nie ma

tak jak napisał kolega, menu po prawej to ZEROWE usability, dobrze Ci radzi i ja bym go posłuchał winksmiley.jpg
ShadowD
Menu z lewej, masz już trzecią osobę do tego. Telefon w prawym dole okropny, dół strony jest bardzo żywy a góra raczej wymarła - popracuj nad ożywieniem...
gigzorr
w stopce nie podoba mi sie to pogrubienie troszke przesadzone.
nr fonu,gg,emaila można użyć jakąś inna czcionką niż reszta
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.