Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy w walidacji kodu w php i htm
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
interbis
Bardzo proszę mi pomóc w sprawie walidacji kodu strony internetowej mam problem z walidacją nie umiem tego zrobić. A ten program Wc3 sie wciąż czepia.
1. www.biurarachunkowe.net.pl
wookieb
Jak przeczytasz jeszcze raz swój pierwszy post i pomyślisz czego w nim brakuje to pomożemy.
interbis
Cytat(wookieb @ 18.01.2011, 11:56:22 ) *
Jak przeczytasz jeszcze raz swój pierwszy post i pomyślisz czego w nim brakuje to pomożemy.

Oczywiście przepraszam juz podaje smile.gif upsss
Daiquiri
Z racji tego, iż nie widzę tutaj problemu z PHP, tylko walidacją HTMLa czy CSSa- przenoszę.
wookieb
O nie panie. Nie znasz żadnych reguł semantyki i poprawnego używania html-a i teraz chcesz byśmy Ci pomogli w .... wyręczeniu Cię? Zapomnij.
Poucz się HTML-a i jego poprawnej składni a potem pogadamy.
Najpierw wybierz czy tworzysz w html czy też xhtml. Literatury Ci pod dostatkiem.
http://www.w3schools.com/html/default.asp
http://www.w3schools.com/xhtml/default.asp
interbis
Witam ponownie. Chciałam powiedzieć tylko że ja kompletnie nie mam pojęcia o tym.
Nie wiem co mam z tym zrobić. Bo osoba która to robiła wyjachała mi za granicę. Błąkam sie z tym juz od 4 miesiecy pomyslałam że zapukam tutaj.

Poczuć sie smile.gif chętnie, jednak jak ja jako osoba która z wykształcenia jest specjalistą medycznym grzebać w kodzie ufffff.... nie wyrobie.

Czy mogę liczyć na pomoc czy powinnam z tąd uciekać?
Daiquiri
Pomoc owszem, ale jak nie masz o tym pojęcia to raczej liczysz na darmowe/odpłatne wykonanie poprawek smile.gif.
interbis
Jak trzeba zapłacić zapłacę. Bardzo proszę. Byle by to ktoś naprawił. Ale i też mnie nie skasował.sad.gif zaaaaa bardzo smile.gif
wookieb
Przenoszę do giełdy ofert
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.