Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Banalne pytanie dotyczące wgrania skryptu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
vido
Witam pewnie było pełno tego typu pytań itd lecz moje jest trochę inne ponieważ szukam skryptu prywatnego hostingu zdjęć ale to w innym temacie
I mam pytanie ponieważ długo nie robiłem nic z html itd
A dokładniej mam konto na hostingu itd gdy znajdę skrypt odpowiadający moim wymaganią to w tedy będę go musiał wgrać lecz za bardzo nie wiem jak
co będę musiał wrzucić na FTP? i jak go zainstalować? następnie konfiguracja tego skryptu będzie robiona z poziomu przeglądarki?
I jak potem zrobić żeby po wejściu na moją stronę np abc.pl od razu wchodziło na mój skrypt z prywatnymi moimi zdjęciami?
Dodam iż będę chciał na tym hostingu dodać inne rzeczy oprócz tej galerii zdjęć lecz osobno

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam
konole
Jeśli szukasz darmowego FTP, to pójdz po najkrótszej drodze i załóż na cba.pl lub yoyo.pl z preinstalowanymi skryptami. Zaoszczędzisz sobie czasu i nerwów (przy Twoim aktualnym stanie wiedzy).
vido
ale mam wykupione od jakiegoś czasu płatny hosting
bardzo bym prosił o odpowiedzi na moje pytania

Pozdrawiam
konole
A nie ma preinstalacji na kupionym hostingu? Sprawdź, na prawdę. Będzie dla ciebie lepiej, jeśli nie masz o tym większego pojęcia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.