Aktualnie mam funkcję, która mi wypisuje godziny:
<script type="text/javascript"> function Godzina() { var godzina = document.getElementById('godzina'); var wartgodz = document.getElementById('wartgodz'); switch (godzina.value) { case '0' : wartgodz.innerHTML = 'Od godziny: <select name="godzina"><option value=\"$go:00\">$go:00</option><option value=\"$go:30\">$go:30</option></select><br>Do: <select name="godzina2"></option>"; ><option value=\"$go:00\">$go:00</option><option value=\"$go:30\">$go:30</option></select>'; break; // tutaj ładne wypisywanie godzin (wywaliłem stąd PHP żeby było czytelnie) case 'wyb' : wartgodz.innerHTML = ''; break; default : wartgodz.innerHTML = 'wartgodz.innerHTML = 'Od godziny: <select name="godzina"><option value=\"$go:00\">$go:00</option><option value=\"$go:30\">$go:30</option></select><br>Do: <select name="godzina2"></option>"; ><option value=\"$go:00\">$go:00</option><option value=\"$go:30\">$go:30</option></select>'; break;'; break; //stad też wywaliłem php } } </script>
I sprawa ma się tak, chciałbym żeby w zależności od parametru <select name="godzina"> pokazywało wartości w parametrze godzina2 przesunięte o 3 godziny.
Wie ktoś może jak to poczynić ?