Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprzedam: PRAWA AUTORSKIE SYSTEM REKLAMACJI
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
i-rockerz
Witam. Ponieważ nie mam czasu zająć się dystrybucją oprogramowania: REKLAMATOR v1.0, chcę sprzedać prawa autorskie do tego. Poniżej informacje oraz opis:

iReklamator-skrypt PHP o oparciu o bazę danych MYSQL- napisany głównie dla firm, które chcą zarządzać sobie reklamacjami. Poniżej funkcje:

Główne funkcje programu:
-Dodawanie Pracowników,
-Dodawanie Reklamacji,
-Zarządzanie różnymi typami reklamacji(np. Telewizory, Pralki, Meble),
-Potwierdzenie przyjęcia reklamacji: generowane do PDF'a,
-Definiowanie własnych statusów realizacji,
-Login zmian(każda zmiana jest rejestrowana),
-Statystyki,
-System wiadomości wewnętrznych,
-Nadawanie paczek/ zamawianie kuriera(DHL,UPS)-system Kurjerzy.pl,
-Powiązanie z informacjami SMS(smsapi.pl),
-Eksport danych do xml,
-Informowanie Email(przypisywanie danych serwera SMTP dla każdego pracownika),
-System licencyjny(sprawdzanie na głównym- naszym serwerze czy numer licencji odpowiada domenie- na którą została wykupiona licencja),
-Informowanie z naszego serwera(pobiera informacje np. info o aktualizacji itp),

-Podwersja przygotowana dla urządzeń mobilnych !

Demo programu dostępne pod adresem : www.reklamator.isplash.pl. Login: admin , Hasło: test1234
Wymagania skryptu:
PHP 4.0 lub nowszy,
MySQL 3.23 lub nowszy,
akceptacja plików .htaccess

Troszkę zdjęć:

Kontakt:
biuro[tutaj_malpa]isplash.pl

PS. Zależy mi na szybkiej sprzedaży skryptu! Cena wywoławcza(70% opłat na programistę- który napisał ten skrypt)- 2200pln jest aktualna tylko do WTORKU ! W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: biuro@isplash.pl
Skrypt nie został sprzedany w ani JEDNEJ sztuce ! W czwartek wyjeżdżam na stałe do USA, więc handluję to czym bym się nie zajął.
vokiel
Cytat(i-rockerz @ 2.07.2011, 17:32:42 ) *
PS. Zależy mi na szybkiej sprzedaży skryptu! Cena wywoławcza(70% opłat na programistę- który napisał ten skrypt) jest aktualna tylko do WTORKU !
Skrypt nie został sprzedany w ani JEDNEJ sztuce ! W czwartek wyjeżdżam na stałe do USA, więc handluję to czym bym się nie zajął.

70% z jakiej kwoty? Cena wywoławcza, czyli rozumiem, że jest to aukcja.
Czy skrypt jest napisany w jakimś frameworku? Poklikałem trochę po serwisie i widzę, że jest tam jeszcze trochę rzeczy do poprawienia.

Jak jest z licencją na szablon?
nospor
Cytat
Poklikałem trochę po serwisie i widzę, że jest tam jeszcze trochę rzeczy do poprawienia.

Takie błędy
Cytat
Warning: fopen(potwierdzenia/\'\"<script>alert(2);</script>-03-07-2011.html) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/alexligh/domains/isplash.pl/public_html/reklamator/moduly/mob_dodaj.php on line 96
również nie napawają optymizmem co do jakości kodu.

Cytat
Cena wywoławcza, czyli rozumiem, że jest to aukcja.
Nie znając ceny wowoławczej trudno mówić o aukcji. No bo chyba nie będziemy się licytować: ja dam 70% a ja 80% a ja dam 85% a potem się okaże, że 100% to milion złotych... wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.