Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS]Od czego to jest zalezne
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Pillout
Witam, ciągle podczas tworzenia strony jest problem z IE - wiadomosc albo jakis styl nie dziala albo dziala zupelnie inaczej itd itp (i to mnie boli) natomiast od rana pisze strone i otwieram i co widze ? odziwo wszystko wygląda dokladnie tak jak w innych przegladarkach typu chrome czy mozilla.

margin:0px auto zaczeło dzialac w IE i inne rowniez ktore wczesniej nie chcialy i z jednostkami nie ma problemow - mam nadzieje ze ta chwila bedzie trwac wietrznie smile.gif

chce jeszcze zwrocic uwage ze nie instalowalem, nie aktualizowalem (w najblizszym czasie) IE a mam wersje 9

Wiec moze mi powiedziec ktos od czego to jest zalezne ?
Pillout
tam oczywiscie mialo byc wiadomo a nie wiadomosc smile.gif

a wiecznie przez T zostawie bez komentarza smile.gif
AquaFresh
witam; czy zna ktos odpowiedz na to pytanie ? ja mam to samo smile.gif
qrooel
Z IE od zawsze są problemy, IE 9 radzi sobie całkiem dobrze w dzisiejszych czasach.

Ważne jest też żeby w stylu mieć reset np. taki: http://webhosting.pl/Eric.Meyer.wydaje.Res...SS.w.wersji.2.0

Dużo rzeczy da się osiągnąć w IE za pomocą jQuery (zaokrąglone rogi i inne cuda wianki).
toaspzoo
IE czyta także style z "_" np.

1. margin: 0px // all
  2. _margin: 0px; // IE
webdice
Regulamin jest również dla gości, nie tylko dla użytkowników. Proszę się z nim zapoznać, a w szczególności z informacją na temat nazewnictwa tematów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.