Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] łatwa kasa
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Adam Sosna
Witam,
Szukam osoby która napisze mi taki skrypt:

1. Skrypt

W tabeli Y znajduje się kolumna A i B chcę żeby co 1min. do wartości w kolumnie A dodawało się jeden, ale liczba w kolumnie A nie może być większa niż B. Czyli jeżeli B=50, to A=<B.
Skrypt ma działać cały czas.

Oferowana kasa: 5zł < w razie czego proszę pisać kontrofertę. Jeżeli nie będzie chętnego za tyle to wybiorę inną najniższą ofertę.
Pierwsza osoba która napisze że się podejmuje zadania "wygrywa" i morze zabrać się za napisanie skryptu. Potem proszę go wysłać na pw.

Potem wrzucę następne zadania.
i500
Podejmuje się.
yevaud
jak ktos juz zrobi, to wrzuccie pozniej tutaj rozwiazanie smile.gif zalozylem sie z kolega, ze bedzie cos w nim nie tak
Adam Sosna
Cytat(yevaud @ 24.07.2011, 16:22:18 ) *
jak ktos juz zrobi, to wrzuccie pozniej tutaj rozwiazanie smile.gif zalozylem sie z kolega, ze bedzie cos w nim nie tak

w 4 min. zdążyłeś się założyć z kolega?? smile.gif
jak będzie działać to nie wstawię i tak skryptu ;p
lobopol
Jak praca programisty php tanieje, 5 zł za zlecenie o.O
kilab
Cytat(Adam Sosna @ 24.07.2011, 15:02:30 ) *
Oferowana kasa: 5zł < ....

sciana.gif
qrooel
Morze pieniędzy. ;]
Piogola
Zrobię skrypt za 5,01 zł. Jeżeli dla ciebie oferta jest nie do przyjęcia to ja rezygnuję laugh.gif
skowron-line
Cytat(yevaud @ 24.07.2011, 14:22:18 ) *

Jaka kasa taki skrypt.

- szybko
- tanio
- dobrze

wybierz 2

Swoją drogą to kpina proponować 5pln za coś takiego. Już lepiej było poprosić żeby ktoś napisał a nie proponować jałmużnę.
everth
Cytat
Już lepiej było poprosić żeby ktoś napisał a nie proponować jałmużnę.

Idź stąd ty utopijny socjalisto wink.gif
i500
Sądzę że hasło "How to keep idiot an busy" załatwia sprawę.
janek9
Widzę, że z tego forum się robi druga oferia..
wookieb
Zamykam rozdmuchiwanie głupoty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.