Cytat(destroyerr @ 4.01.2012, 15:15:24 )

Po co na głównej, od razu niech to wrzucą zamiast loga (przecież to ich psi obowiązek), nie będziesz musiał się już wysilać.
To dziwne, bo np. na stronie doctrine jest dokumentacja a w niej opis jak należy
skonfigurować. My niestety nie wiemy jak Ty skonfigurowałeś, więc jak mamy Ci pomóc?
domyslnie mi sie zainstalowalo. pierwsza sprawa czy encje generuje poleceniem w konsoli czy jakos przez php musze to robic? (wiem ze i tak polecenie z konsoli korzysta z php, ale skoro jest generator na konsoli to chyba powinien miec funkcje generowania klas php)? Teraz moge wygenerowac proxy, ale encji nie moge. Czy ja dobrze mysle ze do generowania encji sluzy polecenie
doctrine orm:generate-entities Entities
zapewne dobrze. To czemu po usunieciu wszystkeigo z folderu Entities nie generuje mi encji tylko wypisuje durny komunikat
No Metadata Classes to process.
przeciez powinien sobie ladnie zassac z folderu encji w XML YAML i wygenerowac. Przeciez generator kazdy, czegokolwiek dziala na zasadzie IN -> generator -> OUT czemu nigdzie nie pisze co jest IN co jest generator a co jest OUT?
a znacie jakiś DZIAŁAJACY tutorial do doctrine2? Działający tzn jak mam klase np Bugs (czesto takie sa w tutorialu) to jak dodam inne pola np:
test
debilnepole
costam
to on mi te pola wgeneruje w klasy? Bo przeciez do tego to sluzy?
do tej pory pobralem wszystkie klasy i albo nie wiem co zmodyfikowac, modyfikuje i pliki yaml i xml i sql... i zawsze jest to samo co bylo na poczatu czyli moich dolozonych pol nie robi wogule? co z tym jest? przeciez to nie dziala jakby nie patrzec na to