Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP/zdalna] poszukuje programisty
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kris2
Poszukuje programisty do dokończenia kilku projektów w PHP na które nie mam już czasu.
Udokumentowanie doświadczenie zawodowe nie jest konieczne.

Najważniejsze wymagania to rzetelność, samokontrola, dużo zapału do pracy, równowaga mentalna, samodzielność myślenia i kreatywność.

Wymagana jest dobra znajomość PHP, PostgreSQL i js.

Mile widziane doświadczenie z Symfony.

Oferuje:
- możliwość podniesienia swoich kwalifikacji (projekty są dla mnie więc będzie mi zależało żeby były dobrze zrobione)
- możliwość pracy w dowolnym wymiarze godzin

Zainteresowane osoby proszę o kontakt poprzez PM na forum i napisanie kilku słów o sobie , podanie numeru gg lub skype.
messmaker
Cytat(kris2 @ 8.01.2012, 21:15:23 ) *
Poszukuje początkującego programisty

Cytat(kris2 @ 8.01.2012, 21:15:23 ) *
Wymagana jest dobra znajomość PHP, PostgreSQL i js.
kris2
czyli sugerujesz ze ktoś kto nie ma wieloletniego doświadczenia nie może znac PHP wink.gif
Nie napisałem że wymagam niesamowitej znajomości wzorców projektowych, 10 frameworków i 20 letniego doświadczenia w programowaniu. Dobra znajomość języka to chyba nie jest aż tak duże wymaganie ?
phpion
Czy początkujący programista:
- Zna PostgreSQL? Raczej nie, raczej siedzi w MySQL.
- Zna Symfony? Raczej nie, raczej pisze wszystko samemu "z palucha" lub korzysta z prostszego frameworka.
- Wykona projekty dobrze ("będzie mi zależało żeby były dobrze zrobione")? Raczej nie.
Osobiście jestem wyczulony na teksty typu "szukam początkującego programisty", "wykonanie prostego skryptu", "kilka prostych zmian" - to od razu sugeruje, że wynagrodzenie za prace będzie również "proste" (o ile będzie).
kris2
ok zmieniłem treść aby lepiej przedstawić kogo poszukuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.