Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyświetlanie na różnych rozdzielczościach i telefonach
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Ravik
Witam,

Otóż mam problem z jedną stroną postawioną na wordpressie, albowiem nie mam pojęcia jak poprawić ją tak aby poprawnie wyświetlała się na różnych rozdzielczościach tzn. może być pasek przewijania, ale żeby np. menu nie zjeżdżało w dół, boksy na siebie nie nachodziły.

Strona to:
Kod
www.affinitiled.com

Arkusz CSS:
Kod
http://affinitiled.com/wp-content/themes/appcloudfree2/style.css

Po zmniejszeniu okna przeglądarki, wszystko się rozłazi i na siebie nachodzi. W jaki sposób to poprawić? Będę wdzięczny za wszelkie mądre sugestie.

Pozdrawiam,
Ravik
ShadowD
Hmm, najprościej będzie głównemu div dodać width-min i ustawić na wartość przy której strona się jeszcze trzyma w całości, gdy ktoś zmniejszy ją bardziej pojawi się pasek i rozepchnie całość.
Ravik
-.-' Coraz bardziej zaczynam wierzyć w stwierdzenie, że człowiek rodzi się głupi i umiera głupi... Pomogło, dziękuję.

Aha i mam jeszcze pytanie, bo mam tam wyszukiwarkę autocomplete. Jak zrobić tak aby wyniki autocomplete wyświetlały się w miejscu pola wyszukwiarki (po prawej stronie pod topem i polem wpisywanie tekstu), a nie całkowicie po lewej?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.