Napisałem (za pomocą tutoriali) skrypt rejestracji i logowania + profil użytkownika. Profil użytkownika zmieniłem tak by wyświetlana była napisana przez niego wiadomość/notka/komentarz... jeszcze nie wiem za bardzo co

$zapytanie = "UPDATE `tabela` SET `title` = '$title',`tresc` = '$tresc' WHERE `id`= '$id'"; $wykonaj = "mysql_query('$zapytanie')";
i właśnie w tutaj zacząłem się gubić. Gdy klikam submita, zamiast zaktualizować rekordy przekierowuje mnie w taki sposób edit.php?id=
Plik edit.php wygląda tak:
<?php require 'header.php'; // Dołącz początkowy kod HTML require 'config.php'; // Dołącz plik konfiguracyjny i połączenie z bazą require_once 'user.class.php'; $title = $_POST['tytul']; $tresc = $_POST['tekst']; $id = $_GET['id']; $zapytanie = "UPDATE `users` SET `title` = '$title',`tresc` = '$tresc' WHERE `id`= '$id'"; $wykonaj = "mysql_query('$zapytanie')"; /** * Tylko dla zalogowanych użytkowników */ if (!user::isLogged()) { echo '<p class="error">Przykro nam, ale ta strona jest dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników.</p>'; } else { $id = $_GET['id']; /** * Sprawdź czy użytkownik o podanym ID istnieje */ // Użytkownik nie istnieje if ($userExist[0] == 0) { } /** * Użytkownik istnieje, tak więc pokaż pola edycji */ <table> <tr> <td> Tytuł: </td> <td> <input type="text" name="tytul" /> </td> </tr> <tr> <td> Treść: </td> <td> <input type="text" name="tekst" /> </td> </tr> </table> <input type="submit" value="Edytuj" /> </form>'; } require 'footer.php'; // Dołącz końcowy kod HTML ?>