Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona na google nie chce się pozycjonować
Forum PHP.pl > Forum > Optymalizacja i pozycjonowanie stron - SEO
chombud
Witam
Posiadam stronę http://chombud.pl/ która istnieje już dobrych pare lat i za nic nie chce mi się wypozycjonować na google. Wpisując frazy ze strony nawet te w znacznikach H1 praktycznie w ogóle nie chce mi ich znajdować google. Jakiś czas temu całkowicie zmieniłem kod strony dodając bardziej znaczące tagi dla wyszukiwarek takie jak nagłówki itp.
Wyszukiwarka google nie wyszukuje tej strony nawet jak wpisze nazwe firmy chombud.

Zastanawiałem się czy to może nie google-ban - ale po wpisaniu adresu chombud.pl w wyszukiwarke strone w koncu wynajduje - wiec to chyba świadczy, że strona nie została zbanowana. Miałem inne strony, które łatwo się praktycznie same pozycjonowały pod często nawet bardziej popularnymi frazami - a tu ciągle coś strone jakby blokuje...

Czy ktos ma pomysł co może być przyczyną?
Niktoś
Spróbuj przez linkowanie,dodaj facebook'owski Lubie to i namów kilkoro kolegów/koleżanek żeby kliknęli,chyba jeden z lepszych sposobów ,żeby wylinkować.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.