Witam
Mam problem z facebook aplikacja... utworzylem aplikacje i umiescilem jako tab... wszystko dziala prawidlowo, jednak wylacznie od momentu w ktorym wyrazilem zgode na dostep do aplikacji... przed tym faktem nie mam dostepu do strony... bylbym zgodny, ze do dzialania tej aplikacji jest to niezbedne, jednak znalazlem cos, co dziala identycznie jak to co ja stworzylem za wyjatkiem tego, ze nie musze wyrazac zadnej zgody i dodawac zadnej aplikacji (http://www.facebook.com/FreeCoffeeNow/app_410704105621600?ref=ts).
Czy moze ktos naprowadzic mnie jak to osiagnac? Jezeli chodzi o google, to zawiodlo, poniewaz spedzilem 3 godziny na poszukiwaniach i to na stronach polskojezycznych jak i angielskojezycznych... jesli ktos jednak zna link, ktory tlumaczy ta kwestie poza oficjalna strona facebooka dla developerow, to bede wdzieczny...
-------- POST 2 --------
no i wlasnie to jest problemem... powstaje tysiace facebook aplikacji, a na polskich stronach nie mozna znalezc kompletnie nic, a na zagranicznych jest tak ubogo, ze zastanawiam sie skad ludzie czerpia wiedze... czy naprawde nikt nie ma doswiadczenia w tym zakresie?
-------- POST 3 --------
moze admin tego dzialu wie?

-------- POST 4 --------