Mam klika uwag

- Skoro korzystasz przy menu z jQuery czemu nie użyjesz po prostu animate? Czemu na siłę CSS3? Skoro jak użyjesz animate to będzie działać pod wszystkimi przeglądarkami, więc są same plusy
-
Cytat
Po drugie, stronę wykonuję dla kogoś a nie dla siebie, i na dole strony ma być link prowadzący do walidatora.
Ogółem link do validatora to głupi pomysł i ja namawiałbym klienta do niedawania go. Oczywiście jak się uprze to trudno, ale:
* Dużo stron świeci na zielono, a kod jest z... no jest jaki jest ( nie mówię o Tobie, tylko o tym, że się to nagminnie zdarza - ogółem )
* Po paru latach/miesiącach, może coś się zmienić( w sensie standardów, nie na stronie ) i klient będzie miał czerwony kolorek
* Podejrzewam, że przeciętego kowalskiego( odwiedzającego daną stronę ) nic nie obchodzi czy strona jest poprawna pod względem kodu
* Jak da się namówić klienta to jestem za tym co ~mls i normalnie użyć przedrostków
** Namówienie klienta nie jest, aż tak trudne jak potrafisz sprawić, że on uwierzy, że znasz się lepiej od niego na robieniu stron

-
Cytat
Poza tym jest rok 2012 i czasy IE6, 7 i firefoxa 2 już raczej minęły (z pewnymi wyjątkami).
Ja uznaję zasadę, że jak coś da się
prosto zrobić pod starszymi przeglądarkami to po prostu to robię
-
Cytat
Poza tym, JS wykonuje się po wyrenderowaniu strony przez przeglądarkę.
Daj źródło tej informacji. Wydaje mi się, że tak nie jest, a JS wykonuje się nijako od razu( oczywiście po wczytaniu pliku, ale plik z CSS też się musi wczytać

)
Cytat
mls, poziom Twojej wypowiedzi jest wprost proporcjonalny do miasta, z którego jesteś.
Nie chcę się bawić w moderatora, ale nie róbmy tu drugiego onet-u