Nie ukrywam, że jako osoba nie tylko stosująca wspomniane podpisy, ale również tworząca (wraz z kAzu^) system do ich generowania jestem bardzo zainteresowany decyzją Zarządu.
Mam nadzieję, że będzie ona precyzyjnie określać co może znajdować się w sygnaturce.
Jako, że z racji założonego przezemnie tematu nt.
skryptu do sygnaturek wyniknęła swoistego rodzaju potyczka o sygnaturki (kto jaką zrobi). Po przemyśleniu całości w pełni popieram hwao...
Cytat(hwao)
Ogulnie to mi nie przeszkadzaja podpis, rysunki o ile sa estetyczne ( lepsza taki rys niz 'oczobojny' text ;-) )
Co do wyglądu... starałem, i staram się, by sygnaturki na obrazkach możliwie najmniej odbiegały od "tekstowych"... Takie podejście moim zdaniem jest rozsądne i nie powoduje pogorszenia czytelności forum...
Mam nadzieję, że Zarząd przy podejmowaniu decyzji zachowa możliwość wyboru sposobu podpisywania się pod własnymi postami, jednocześnie jasno określając zasady tworzenia wspomnianych podpisów.
UpDated:
P.S. Podpisy na obrazkach można ograniczyć do konkretnej wielkości w pixelach...
P.S. 2 Czy będzie można zerknąć do listy argumentów obu stron dyskusji w Zarządze po jego posiedzeniu? Nie ukrywam, że taka lista była by lepsza od najlepiej skonstruowanego regulaminu...
P.S. 3 Rozwiązanie z grafiką dedykowane jest osobom korzystającym z wielu for jednocześnie...