strona jest w budowie więc nie jest umieszcozna jeszcze na żadnym serwerze.
kodu byłoby sporo do wklejania ale struktura wygląda w ten sposób:
<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.8.3.js"></script>
<body>
<?php
include('header.php');
include('srodek.php');
include('stopka.php');
?>
</body>
Problem ma dziwną naturę, bo nie jest on schematyczny. Obecnie męczę się ze zrobieniem bocznego panelu na stornie z reklamą w jq. W srodek.php mam animacje przewijania strony do gory po naciśnięciu strzałki. W tym samym pliku umieszczam kolumnę z reklamą google która ma przewijać się wraz ze stroną od pewnego momentu. Funkcje odwołujące się do wywołania animacji również znajdują się w tym pliku. Okazuje się, że aby obie animacje działały razem, muszę funkcje animacji reklamy wkleić do sekcji head. Zagmatwany problem i zabardzo nie wiem jak to wytłumaczyć a nie chce wklejać tony kodu bo sam doskonale wiem jak to się wtedy ciężko ogarnia... Miałem już z tym problem wcześniej gdy do jednej biblioteki jquery odwoływałem kilka animacji. Czasami nie ma problemu, a czasami jedna z animacji blokuje inne przez co działa tylko jedna. No cóż, w każdym razie poradziłem sobie z tym konkretnym problemem ale rozwiązanie nie jest satysfakcjonujące. W dodatku strona przy przewijaniu zaczeła strasznie mulić. Ciężko mi się żyje z jquery : (