Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Parser - prosta strona z produktami sklepu int.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
red9
Proszę o podanie ceny za wykonanie prostej strony z produktami sparsowanymi z jakiegoś sklepu internetowego.

Zależy mi na:

przyjazne linki
unikalne title
fragment opisu produktu w description
kategorie produktów
lista losowych produktów na stronie głównej
wszystko umieszzone na jakimś darmowym prostym szablonie
fotki produktów mile widziane

nie mam sprecyzowanego sklepu internetowego, zależy mi żeby było sporo produktów i żeby nie łamała taka stronka prawa, ew. proszę dopisać cenę za wyświetlanie opisów produktów po synonimizacji (tak aby moje były inne niż te w sklepie).

Potrzebuję to głównie dla robotów wyszukiwarek, nie dla ludzi jako piękny sklep, bez formularzy zamówienia itp, sama treść.

maksymalny budżet - około 100zł.
golaod
Ok przesyłam kod adekwatny do budżetu:

1. <?php
  2. // tutaj wstawić resztę kodu
  3. ?>

Proszę pisać na prv, podam konto do przelewu.
memory
bez przesady, ten twój kod nie jest wart 100 zł smile.gif
golaod
Pamiętaj, że przeczytanie tej oferty i wzięcie się do roboty też kosztowało mnie trochę czasu, wliczyłem go zatem do tworzenia już.
!*!
Cytat(red9 @ 5.03.2013, 12:54:19 ) *
Proszę o podanie ceny za wykonanie prostej strony z produktami sparsowanymi z jakiegoś sklepu internetowego.

Zależy mi na:

przyjazne linki
unikalne title
fragment opisu produktu w description
kategorie produktów
lista losowych produktów na stronie głównej
wszystko umieszzone na jakimś darmowym prostym szablonie
fotki produktów mile widziane

nie mam sprecyzowanego sklepu internetowego, zależy mi żeby było sporo produktów i żeby nie łamała taka stronka prawa, ew. proszę dopisać cenę za wyświetlanie opisów produktów po synonimizacji (tak aby moje były inne niż te w sklepie).

Potrzebuję to głównie dla robotów wyszukiwarek, nie dla ludzi jako piękny sklep, bez formularzy zamówienia itp, sama treść.

maksymalny budżet - około 100zł.

Pomyliłeś się chyba o jedno zero i nie zaznaczyłeś że chodzi o zaliczkę.
nospor
Dobra, panowie, autor już chyba wie co chcecie mu "delikatnie" powiedzieć. Przedstawił swoją ofertę. Jak znajdzie się ktoś, kto zechce mu to zrobić, to sprawa tego kogoś.
Sephirus
Na poważnie dodam, że to praca na kilka do kilkunastu godzin (w zależności od programisty i dokładnych wytycznych - możecie się spierać). Biorąc pod uwagę stawkę godzinową programisty powiedzmy 25-50pln za godzinę to może być warte dla 8h pracy od 200 - 400zł. Ale to tylko założenia...

Tak czy inaczej nie sądze by znalazł się ktoś kto Ci to zrobi za "około 100zł" - prędzej znajdziesz kogoś kto Ci to zrobi za darmo w ramach wolontariatu... :/
zegarek84
to zamiast za darmo to już lepiej wziąć tą stówę ;p...

ps. a autor tematu mógłby znaleźć adekwatny serwis spełniający wszystkie wymagania i można by zrobić kopię na wzór "proxy" przez PHP filtrując (usuwając) wszystkie opcje zamówień, js, i formularze...

akurat parsowania stron uczyłem się ponieważ potrzebowałem dostępu do jednego konta w pewnej grze internetowej przez kilka osób które świetnie grały a z biegiem czasu każdy miał już mało czasu więc było połączenie sił i czasu (może trochę nie fer ale nikt z nas nie lubiał grać na pół gwizdka ^^)
red9
W takim wypadku mogę zaakceptować stawkę 200zł, więcej nie zaoferuję, ponieważ potrzebuję tego tylko na krótki okres czasu i jednorazowo.
!*!
Sephirus - czas start. Pokaż mi to po 8 godzinach pracy, za 200zł wink.gif w końcu to tylko założenia...

@red9 - specjalnie dla Ciebie http://bash.org.pl/4848568/

ps. jak już znajdziesz, to poproszę PW z linkiem, lub info w dziale Oceny, tu na forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.