Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Joomla błąd
Forum PHP.pl > Forum > PHP
artuross
Bez kitu, pobierz nowa wersje Joomli, brakuje Ci jednego pliku.
Darek82
Nie mogę zaktualizować tej wersji, gdy wchodzę w zakładkę rozszerzenia również wyskakuje ten error...
artuross
To pobierz zupelnie nowa wersje Joomli, wyciagnij plik template.functions.php z templatki jakiej uzywasz i wklej gdzie powinna sie znajdowac.
Darek82
Nie rozumiem co piszesz...Mam plik template.functions.php wgrać do nowo zainstalowanej Jooomli? A co z bazą danych co z całym szablonem i treścią questionmark.gif

A jakbym nadpisał plikami z nowej wersji Joomli pliki z mojej strony czy to zadziała?
artuross
Nie, potrzebujesz tego konkretnego pliku, otworz localhosta, zaainstaluj joomle, zainstaluj te templatke, a pozniej wejdz analogiczna sciezke ja ta, ktora wyskakuje przy bledzie, skopiuj plik, wklej go tam gdzie powinien byc i uruchom strone...
Darek82
Nie mogęzainstalować tego szablonu na Joomla 2.5 bo on jest pod wersję 1.5 tylko.

Na mojej stronie ten plik template.functions.php jest w tym miejscu gdzie wskazuje ścieżka poniżej w sumie nie wiem czemu wyskakuje ten komunikat że nie widać pliku :/

require_once(/home/daro822/domains/parafiawysoka.pl/public_html/administrator/libraries/joomla/template/template.functions.php

A jakbym nadpisał pliki na serwerze plikami z nowej wersji Joomla 2.5?.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.