Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Upload zdjęć na e-mail
Forum PHP.pl > Forum > PHP
johny_z_arizony
Witam Wszystkich.

Mam ostatnio troche wolnego czasu więc postanowiłem, że zajmę się odpłatną obróbką zdjęć przesyłanych do mnie drogą elektroniczną.

Chodzi mi o upload obrazu, tylko że zamiast na serwer zdjęcia wysyłane by były na mój e-mail. Całość procesu zwieńczona by była mikropłatnością SMS PREMIUM oferowaną np. przez DotPay.pl
Znalazłem wiele materiałów, także z tego forum (skrypty formularzy kontaktowych, upload'ów plików itd.) ale niestety nie znalazłem rozwiązania.

Tu mam prośbe do użytkowników forum. Czy znacie jakieś godne polecenia skrypty, artykuły, wątki na forum, jakiekolwiek pomoce które pozwoliły by mi na realizację mojego pomysłu?

Pozdrawiam Johny smile.gif
matiit
Jedna z moich ulubionych bibliotek.
Może to trochę armata na muchę smile.gif ale zobacz jaki ładny kod można napisać, a przy okazji się nauczyć czegoś nowego:
http://swiftmailer.org/docs/messages.html
nospor
Cytat
Chodzi mi o upload obrazu, tylko że zamiast na serwer zdjęcia wysyłane by były na mój e-mail
Tylko pamiętaj, ze tak czy siak upload na serwer i tak wpierw musi być smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.