Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Programowanie liniowe
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Substr
Cześć, jestem Magda. Ze względu na to, że nie jestem w stanie się zarejestrować (nie dochodzą maile) jestem zmuszona skorzystać z konta kolegi który polecił mi to forum.

Więc sprawa ma się tak: Studiuje zarządzanie i inżynierię produkcji, nie znam się dobrze z zakresu informatyki. Mam przedmiot "informatyka" z wymagającym profesorem, który kazał na moim kierunku rozwiązać zadania z programowania liniowego na zaliczenie przedmiotu. Mamy na to około miesiąc, zostały 3 tygodnie. Problem w tym, że to dla mnie jak i reszty dziewczyn czarna magia, nie wiemy jak to rozwiązać. Pierwsze zadanie częściowo zrobił za mnie program ze strony http://simplex.republika.pl/. Proszę o porady jak to ugryźć gdyż nie mam o tym pojęcia i nigdy nic nie programowałam. Liczę na to, że posiadacie wiedzę w tym zakresie i pomożecie mi to rowiązać.

Pozdrawiam.

peter13135
To raczej nadaje się do działu zlecenia.
emp
To ja się też podepne. Cześć jestem Jola i mam 18 lat. Mam do napisania program crm , ale się na tym nie znam pomoże mi to ktoś ugryźć i zrobi za mnie. Mój wymagający profesor kazał mi to zrobić i nie dał żadnych materiałów, ani książek, nic. To jest konto mojego kolegi. Korzystam z niego bo mi majle nie dochodzą.
Substr
Co do maili to chyba jest jakiś problem na forum, bo próbowałam kilku i na żaden nie dostałam maila aktywacyjnego. Ostatnia osoba zarejestrowała się 6 dni temu, to chyba dziwne jak na takie duże forum.

Wracając do tematu, nie chodzi mi o gotowca, chociaż jeśli ktoś się podejmie to jestem w stanie zapłacić.
peter13135
Cytat
Ostatnia osoba zarejestrowała się 6 dni temu, to chyba dziwne jak na takie duże forum.

Mail nie jest potrzebny, by zarejestrować konto, a jedynie po to, by je aktywować wink.gif Chyba... że tu inne zasady panują.

Tak czy inaczej, zły dział.
Posio
A moim zdaniem trochę chamsko z waszej strony tak nokautując osobe która zwyczajnie prosi o pomoc...
Nikt nie napisał żeby to zrobić tylko pomóc z której strony się za to wziąć.
Substr
Cytat(peter13135 @ 16.06.2013, 23:14:15 ) *
Mail nie jest potrzebny, by zarejestrować konto, a jedynie po to, by je aktywować wink.gif Chyba... że tu inne zasady panują.

Tak czy inaczej, zły dział.

Statystyki pokazują tylko te konta które zostały aktywowane. A ostatnia osoba zrobiła to 7 dni temu. To znaczy, że ja jak i pewnie część osób od 7 dni nie może dostać maila aktywacyjnego.
g2g3
Na jasną cholerę istnieje w ogóle to forum, jak wy w każdym wątku każdego hejtujecie? Dziewczyna wykazuje chęci i nie napisała nic o gotowcu.

Jak nie macie nic sensownego do powodzenia to wypier%#$.
!*!
Cytat(g2g3 @ 17.06.2013, 11:14:40 ) *
Na jasną cholerę istnieje w ogóle to forum, jak wy w każdym wątku każdego hejtujecie? Dziewczyna wykazuje chęci i nie napisała nic o gotowcu.

A jest tu jakieś inne wyjście niż "nie gotowiec"? Zakładam że skoro jest na studiach, to wie czym jest programowanie liniowe. My tu tylko tworzymy kod i algorytmy, a nie odrabiamy prac domowych wink.gif Może na http://matematyka.pl jest inaczej.

Cytat(g2g3 @ 17.06.2013, 11:14:40 ) *
Jak nie macie nic sensownego do powodzenia to wypier%#$.

Za dużo kawy, Panie kolego.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.