Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa strona php.net
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
sniver
Jeśli nie do tego pokoju co trzeba to proszę o przebaczenie. Nie wiedziałem czy wstawić tu, do hydepark czy gdzieś indziej.
Wszak chodzi o PHP - więc wszystko tu w sumie pasuje smile.gif

Jeśli już było (a nie znalazłem) to sorry oneeyedsmiley02.png

Mowa o nowej stronie PHP.net - w nagłówku pojawił się napis: " dismiss Step into the future! Click here to switch to the beta php.net site "
Po kliknięciu pojawia się nowa wersja serwisu z dokumentacją i downloadem i paroma innymi rzeczami.

Standardowo jak coś nowego to jeszcze sie nie przestawiłem i nie wiem jeszcze czy mi się podoba biggrin.gif

A co wy sądzicie?
O$iek
było
nrm
ta "nowa" wersja to ma chyba już z rok czasu jak nie więcej wink.gif
mstraczkowski
<offtopic>
Cytat(normanos @ 28.06.2013, 14:33:45 ) *
ta "nowa" wersja to ma chyba już z rok czasu jak nie więcej wink.gif

Rok już sam w sobie jest określeniem czasu, więc dodanie do twojego zdania słowa "czasu" jest już pleonazmem biggrin.gif
Czyli czymś nadmiarowym, coś takiego jak kontynuować dalej, podnieść ręce w górę (a można w dół ?), spadać w dół (a można w górę ?)

Bez urazy oczywiście, tak piszę bo mi się rzuciło to w oczy smile.gif
</offtopic>

<ontopic>
Mnie się jak najbardziej podoba nowy wygląd i czekam, aż w końcu wprowadzą go jako "stable"
</ontopic>
nospor
Cofać do tyłu lub oprzeć film na faktach autentycznych wink.gif

Od roku mowicie? Ja dopiero dzis ten link zobaczylem gdy napisali o nim w tym temacie.... slepota smile.gif
Spawnm
Beta działa od ~roku, teraz dodali dodatkowy link aktywujący nowy wygląd.
nrm
Cytat(mstraczkowski @ 28.06.2013, 13:48:00 ) *
Bez urazy oczywiście, tak piszę bo mi się rzuciło to w oczy smile.gif

Spoko, akurat słusznie zauważyłeś błąd. Staram się takich nie robić ale w czasach totalnego ogłupiania człowieka 24h na dobę, kiedy to z telewizji czy radia atakują cie potworkami typu "dwutysięczny trzynasty" (taa, a tysiąc dziewięćsetny trzydziesty dziewiąty to start wojny wink.gif ) to jest to coraz trudniejsze i jak widać można z rozpędu, nieświadomie tak napisać wink.gif

Cytat(mstraczkowski @ 28.06.2013, 13:48:00 ) *
czekam, aż w końcu wprowadzą go jako "stable"

Biorąc pod uwagę, że ta alfa pojawiła się w wakacje 2011 roku, a beta w grudniu 2012, to w tym tempie nie wiem kiedy to nastąpi biggrin.gif
kicaj
Wydaje mi się, że ok. rok temu była testowana inna wersja, z dodatkami zieleni, ale chyba się nie przyjeła i testują nową...

Ale mogę się mylić.
nataly2288
Mi tam ta zielona wersja się podobała... wink.gif
fate
mi się tak średnio spodobała ale pewnie kwestia przyzwyczajenia /przestawienia się.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.