Hej
mam problem z napisaniem skryptu. Chodzi mi o taki skrypt który będzie pobierał dane z bazy i wyświetlał je. Skrypt wyświetli kilka odnośników które będa powiązane z danymi zapisanymi w tabelach.
Chodzi mi o głównie o coś takiego ze w bazie danych zapisane są odpowiednie dane. Teraz chce ażeby te dane wyświetlić w postaci odniośnika (jakaś mała lista z odnośnikami). Na ekranie pojawi sie odnośnik który po kliknięciu wyświetli dane.
Tylko musi byś to coś takiego że ilość odnośników zależna jest od tego ile jest danych w tabeli.
Np. mam kilka pytań w tabeli (załóżmy ze 5) i odpowiedzi do nich. Po wygenerowaniu odpowiedniego skryptu pojawi sie 5 odnośników, przy czym każdy z nich wyświetli tylko te odpowiedzi które ma przypisane w tabeli.
Może być różna ilość odnośników (zależne jest to od tego ile jest pytań w tabeli) i chodzi o to żeby te odnośniki były tworzone automatycznie, np. dodaje nowe pytania to skrypt zlicza ile jest pytań i wyświetla tą ilość odnośników.
Wiem że jest to troche skomplikowane ale ja niestety nie mam pojęcia jak to zrobić.
Jeżeli macie jakieś pomysły to podeślijcie jakieś kody.