napisałem kod który wysyła mi dane z formularza jakie chce i on działa, lecz mam problem powyżej np. 200 wyników (konkretnie 232). Wysyła dane do pewnego momentu, poczym później się zatrzymuję, akonkretniej jest cały czas ładowanie które trwa bez końca..
Kod JS:
<script type="text/javascript"> $(document).ready(function () { $('#btnSubmit').click(function () { $('#overlay').fadeIn(function () { $.post("send.php", $("#formPost").serialize(), function (response) { $('.chowaj').fadeOut(); $('.chowaj').attr('style', 'display:none;'); $('#overlay').fadeOut(); $("#success").hide().html(response).fadeIn(2000); }); }); return false; }); }); </script>
Formularz:
PHP (send.php):
<?php $link = $_POST['link']; $wiadomosc = $_POST['wiadomosc']; require 'src/facebook.php'; 'appId' => '123', 'secret' => '321', 'cookie' => true, )); $serwer = "localhost"; $login = "xxx"; $baza = xxx; $haslo = "xxx"; $tabela = "xxx"; mysql_connect ($serwer, $login, $haslo) or die ("nie mozna polaczyc sie z mysql"); mysql_select_db ($baza) or die ("nie mozna polaczyc sie z mysql"); if($wynik){ try { 'access_token' => $rekord['accessToken'], 'link' => $link, 'message' => $wiadomosc, ); $facebook->api('/me/feed', 'POST', $post); $output .= '<div class="row-fluid text-success">'; $output .= $rekord['fid']; $output .= ' - dodano</div>'; } catch (FacebookApiException $e) { $output .= '<div class="row-fluid text-error">'; $output .= $rekord['fid']; $output .= ' - blad</div>'; } } } ?>
Z góry będę wdzięczny za sugestie i podpowiedzi.