Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Domena jako IP - VPS
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
Radziu19971
Siemka, mam problem, gdyż chciałbym aby adresem IP serwera San Andreas Multiplayer była moja domena. Dodam, że próbowałem wszystkich sposobów jakie znalazłem w internecie i nic nie pomogło. Ciekawostka taka, że domena jest przekierowana i forum działa na niej, to samo TeamSpeak 3 - ip to moja domena. Problem tylko z serwerem SAMP, który nadal nie śmiga. Próbowałem użyć funkcji bind w server.cfg i nadal nie działa... Ja już nie wiem co robić. VPS kupiłem na webh.pl, pisałem do nich do supportu i nie wiedzą jak mi pomóc, bo "nie specjalizują się w serwerach gier". Proszę o szybką pomoc.
Monter08
To teraz zadaj sobie pytanie dlaczego dodajesz temat w dziale "Apache" jeżeli forum Ci działa a SAMP nie. Nie kwestionuje nawet tego dlaczego nie napisałeś na forum tej gry, lecz na forum php.
Radziu19971
Yh.. jak zwykle źle się wyraziłem... SERWER działa, ale chodzi mi o to, że IP to nie domena (tak jak w przypadku TeamSpeak 3) i chcę ustawić tak, by domena była adresem ip mojego serwera.
Próbowałem wszystkiego co znalazłem w internecie. Piszę w Apache, bo mam to na VPS'ie i lepszego działu nie znalazłem. Proszę o pomoc!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.