tak patrzę na witrynę na localhoście i myślę sobie, że fajnie bym sobie zrobił coś takiego (co chyba gdzieś widziałem), jak element w górnym lewym rogu, który po nakierowaniu pokaże wszystkie ostrzeżenia w nowym okienku (warning: ...). Oczywiście z takim czymś sobie poradzę, nasuwa mi się jednak inne pytanie, a mianowicie - chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mogę dotrzeć do tych ostrzeżeń, aby móc potem wykonać str_replace() w celu dodania np. znaczników listy <li> (i wtedy warunek aby stworzyło listę <ul> gdy znajdzie więcej niż jeden wynik) lub w celu przeniesienia błędów w konkretny kod - z tym sobie poradzę.
Natomiast nie bardzo wiem do czego się odnieść, aby dostać się do kodu, w którym będą się znajdować wszystkie elementy, które mogą wywołać błędy - np. do <body> -, ale w ten sposób, aby nie robić z tego całego body zmiennej ( w celu użycia w
), tylko najlepiej wywołać to jakąś funkcją globalną (tak jakbym pobrał text z body w JQuery).
Proszę więc o nakierowanie czym mógłbym się posłużyć do uzyskania takiej zmiennej $body, jeżeli to możliwe to najlepiej poproszę o link do manuala o takiej funkcji. Gdybym miał pomysł na jakiej to zasadzie by miało działać, poszukałbym tego sam pod odpowiednim hasłem. W google szukałem pod najbardziej trafnymi, moim zdaniem, hasłami w języku angielskim i polskim czegoś właśnie do tych ostrzeżeń, lecz może źle sformułowałem hasła, ponieważ nic nie znalazłem
Z góry dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam