wiem, że jest na tym forum wiele osób ogarniętych w tym temacie, a mój znajomy potrzebuje pomocy.
Sprawa jest następująca:
- jest gotowa aplikacja mobilna na iOS i Android o ogromnym potencjale wzrostu (niestety nie mogę powiedzieć co to za aplikacja. tajemnica

- jest gotowy plan marketingowy
- konczymy biznesplan, nastepnie bedziemy szukac finansowania (co nie bedzie duzym problemem)
Do zbudowania druzyny brakuje nam teraz osoby, ktora pokieruje naszym przyszlym 'dzialem IT'. Chodzi o kogos kto:
- jest bardzo zaawansowany w tworzeniu i rozwijaniu aplikacji na iOS i Android
- wie co robic, aby aplikacja stabilnie dzialala, gdy bardzo szybko rosnie liczna uzytkownikow
- jest gotowy objac udzialy w startupie i wspolkierowac nim
Projekt jest ciekawy, bardzo prawdopodobny wykladniczy wzrost liczby uzytkownikow.
Czy ktoś z Was mógłby podać mi adresy polskich portali ios/android/aplikacji mobilnych lub forum o takiej tematyce? Albo dobre firmy, które zajmują się takimi sprawami i mogą chcieć współpracować?
Ktoś z Was zna osobę, która może być zainteresowana współpracą? Najlepiej z Warszawy.
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub najlepiej od razu wysyłanie informacji o sobie / CV na piotrkocz@yahoo.com
Z góry dzięki za pomoc!