Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [FACEBOOK][PHP] wysłanie zaproszenia na facebook do...
Forum PHP.pl > Forum > PHP
cholew
Witam,

Od jakiegoś czasu szukam w internecie rozwiązania, ale nie mogę znaleźć. Chciałbym dać możliwość wysyłania zaproszeń do swoich znajomych na fb. Nie mam na myśli zwykłego zaproszenia do aplikacji, czy polubienia strony, chodzi mi bardziej o zaproszenie z ?własną treścią? Czyli np. "Jan Kowalski zaprasza Cię do XXXX w NAZWA APLIKACJI". Kojarzę coś, że kiedyś widziałem chyba coś podobnego, tylko niestety nie mogę tego znaleźć, nie jestem też pewny czy facebook daje takie możliwości. Z góry dziękuję za pomoc smile.gif
Malukaz
śmierdzi mi tu jakimś auto spamowaniem ;> ?

Masz na myśli, automatyczne wysyłanie wiadomość na facebooku do wszystkich znajomych osoby XXX, przez osobę XXX będąca na stronie nazwijmy to spam.php o jakiejś tam konkretnej wiadomości tak ?
cholew
nie nie nie...nic z tych rzeczy smile.gif mam na myśli świadome wykonanie tego przez użytkownika za pomocą js. Tylko problem w tym że nie mogę tego znaleźć w api fb.
User klika np na "wyślij" wyskakuje mu okienko, zaznacza znajomych do których chce wysłać i wysyła. Tylko chodzi mi o ten komunikat który użytkownik zaproszony otrzymuje, czy tekst tego zaproszenia w jakiś sposób można zmienić.
Malukaz
Teraz wychodze, potem zobacze czy jestem w stanie pomóc pozdrawiam smile.gif
cholew
ok, czekam na info, dzięki smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.