Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [coder] Symfony 2 with javascript -
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Kushh
Looking for a programmer who works in a profession because it is his passion. You do not necessarily have to be the best in sf2.

Important things that im expecting from You.

1. Solid basics Symfony 2
2. mysql - ofcourse master in
3. javascript OOP - solid basics or higher
4. html+css - standard

If You are interesed send me an email with:

1. expected payuot - for a week 8h per day, for a month 8h per day, for an hour
2. where you livin(city, country)?
3. how old are You?
4. Study ? where and if done or in progress
5. example of 2 projects in sf2 or other frameword ( witch one ? ) or javascript oop ( i mean something more than visit websites, opensources implementations )
6. how long You working with programming, what did You do otherwise with IT ( some security ? some hardware programming ? )

If You studying IT because somebody told ya it is a good profession - get lost, dont spam me
Random polish students without passion - dont spam me You wont pass my exam smile.gif

Contact kusher1@o2.pl - bless ya smile.gif

Ps. ridicule my English means You're random polish lame

nospor
Cytat
Ps. ridicule my English means You're random polish lame
Why do You think than only polish lame can ridicule your english? Also english, french, etc. lame can ridicule Your english tongue.gif

So next time, please, write like this:
Cytat
Ps. ridicule my English means You're random lame

or If You have any problems with polish people, dont write at all
Kushh
Cytat(nospor @ 7.03.2014, 13:40:31 ) *
Why do You think than only polish lame can ridicule your english? Also english, french, etc. lame can ridicule Your english tongue.gif

That was a shot foreach forum goblins whose love in hate everybody

Am I wrong nospor that on every forums thos goblins exists smile.gif? What do You think.. ?

This was not addressed to the educated friendly people but anyway You poke me for it smile.gif oh well, let me suprise You, i was sure it will be first response under my post liek You wrote

Have nice day and have nice code made today Man smile.gif
nospor
Dobra, po co ta zabawa z angielskim? Oboje wiemy ze trajkoczesz po naszemu wink.gif

Oczywiscie, ze na kazdym forum są trole. Ja tylko mowilem, ze do twojego angielksiego mogą się czepiac zarowno Anglicy, Francuzi jak i Polacy. Precyzowanie, ze kazdy ktos się ciebie czepnie jest polskim trolem, podchodzi mi pod rasizm wink.gif
Kushh
Zeby wyeliminowac zgloszenia tych ktorzy tego nie zrozumieja lub sa na tyle leniwi albo ograniczeni ze nawet nie wpadna aby to wkleic w translator.
Moim zdaniem w miare logiczne. A twoim ?

Ale wniosek o rasizmie ? Ziomeczku, doszukales sie ósmego dna w mojej wypowiedzi lawl.. az takie fajerwerki biggrin.gif

nospor
Tyle ja sie domyslilem moj ty maly rasisto smile.gif Pierwszy post jak najbardziej po angielsku, ino po co dalej?
Kushh
Cytat(nospor @ 7.03.2014, 14:06:48 ) *
Tyle ja sie domyslilem moj ty maly rasisto smile.gif Pierwszy post jak najbardziej po angielsku, ino po co dalej?

A po zaczepianie kolegow bez zasadne biggrin.gif? podryw? tongue.gif
nospor
Oj nie ladnie, edytujesz swoje posty a potem moje wychodzą niegrzecznie.... Jak chcesz cos mi napisac to pisz kolejnego posta a nie walisz edita i zmieniasz tresc posta....
Wstawka o "malym rasiscie" wynikala z twojej wstawki o "czepialskim koledze". Skoro Ty bujasz w fantazji, to i ja mogę ziomeczku tongue.gif
Kushh
Cytat(nospor @ 7.03.2014, 14:22:47 ) *
Oj nie ladnie, edytujesz swoje posty a potem moje wychodzą niegrzecznie.... Jak chcesz cos mi napisac to pisz kolejnego posta a nie walisz edita i zmieniasz tresc posta....
Wstawka o "malym sasiscie" wynikalo z twojej wstawki o "czepialskim koledze". Skoro Ty bujasz w fantazji, to i ja mogę ziomeczku tongue.gif

Sorry kliknalem edit ale musialem odbyc wycieczke do kuchni
ale za to wiem po tej krotkiej wymianie zdan, ze najczesciej klikniety href twoja myszką to ... "zaczep" na fejsie :DDDD
nospor
Cytat
ale za to wiem po tej krotkiej wymianie zdan, ze najczesciej klikniety href twoja myszką to ... "zaczep" na fejsie :DDDD
Wow, a Ty co? Nowy wrozbita na TVN?
Wyjasnilem ci juz, dlaczego rozpocząłem dyskusję w tym temacie. Sam nawet przyznales, iż spodziewales się tego. I chyba wszystko jasne. Choc znajac Ciebie, u CIebie slonce swieci po innej stronie i widzisz inną jasnosc wink.gif
Kushh
A nie pomogl bys machnąc pare modułów w SF 2 zamiast sie wymądrzac smile.gif?
nospor
Nie bardzo, bo jak dla Ciebie to jest wymądrzanie się, to raczej byśmy się nie dogadali smile.gif
Kushh
Podchodzisz do moich wypowiedzi zbyt emocjonalnie biggrin.gif ja jestem milutki, powinienes mnie bronic bo mnie tu od "sistow" insultuja Panie Moderatorze ! tongue.gif
nospor
Alez gdzie tu widzisz jakies wieksze emocje z mojej strony? Cos dali ci felerną kulę w tym TVN. Na Twoim miejscu bym wypowiedział umowe z winy pracodawcy tongue.gif
Kushh
mialy byc cuda na kiju ja sie wpatruje w kule a tam nasz kochany premier sie kolysa, cos musieli spaprac w silniku graficznym bo wisial na sznurku, chyba ze to reklama bryloczków to by wszystko wyjasnialo biggrin.gif w kazdym razie kula poszla na gwarancje
fizzlebubble
Cytat(Kushh @ 7.03.2014, 14:54:28 ) *
mialy byc cuda na kiju ja sie wpatruje w kule a tam nasz kochany premier sie kolysa, cos musieli spaprac w silniku graficznym bo wisial na sznurku, chyba ze to reklama bryloczków to by wszystko wyjasnialo biggrin.gif w kazdym razie kula poszla na gwarancje

wtf? Ten gostek to jest jakaś prowokacja?
Kushh
"Gostek" - tak mozesz mowic do swoich kolegow znajomych, do mnie zwracaj sie per Pan, albo zamilcz i nie zasmiecaj mi posta bocie.
Prowokacja? tak, co teraz? lecisz zlozyc zeznania? powies sie z donaldem, co dwie ku*** to nie jedna biggrin.gif
fizzlebubble
I ty liczysz, że ktoś będzie pracować dla gostka z taką kulturą? Gtfo pod blok.
aniolekx
nie ma to jak pracować przez polskiego pośrednika wink.gif to chyba faktycznie oferta dla leniwych z dostępem do translatora
Kushh
@fizzlebubble - zobaczyles wulgaryzm i jestes zniesmaczony ? smutne, lezka sie kręci - mogbys sprecyzowac dlaczego spamujesz nie na temat? po co sie tu wypowiadasz? zastanow sie.

@aniolekx - to samo co wyzej, jaki jest cel twojego belkotu pod tym postem?

Ja rozumiem ze jestescie idiotami, ale belkotanie nie na temat pod postami raczej was nie uleczy, tez mnie to martwi : /

Ale za to dzieki wam, wiem jak zgromadzic najnizsza klase spoleczną w 1 miejscu - nie ma tego zlego
Spawnm
No i przesadziłeś. Temat zamykam, a autor dostaje nagrodę +10% za brak kultury i szacunku do innych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.