Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba o napisanie stronki
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kreiten
Witam,
Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale.
Poszukuję kogoś kto napisze dla mnie stronę konkursową. Na stronie chciałbym umieszczać prace konkursowe tak aby inni uczestnicy mogli je oceniać. Schemat jest prosty, po wpisaniu imienia i adresu mailowego użytkownik umieszcza prace, inni użytkownicy po wpisaniu imienia i adresu mailowego oceniają pracę w skali od 1-10.

Czy ktoś podejmie się wykonania takiej stronki ? Ile mnie to będzie kosztowało ?

fizzlebubble
Napisałem na PW :-)
timon27
Łatwiej ci będzie rozpowszechnić konkurs, a zarazem mieć łatwiejszą kontrolę nad nabijaniem... na facebooku.
(jednocześnie oszczędzisz kasę na stronę)
Na przykład: Zgłaszane prace publikuj jako linki i na końcu porównasz ilość 'lajków'.
Niejednokrotnie widziałem konkursy na fb w tym stylu.
KR2615
A ja lekko nie w temacie: Widziałem w zeszłym tygodniu kolesia który instalował w szkole podstawowej szafę serwerową którą służyła właścnie dzieciakom do przesyłania prac online. Do tego kilka hotspotów w szkole. Koszt projektu: 36 000. Oczywiście Unia. Ale to tak poza tematem, jakby komus wydawało się drogo, że ludzie wołają po 1000 PLN za zrobienie stronki.
timon27
Cytat(KR2615 @ 13.03.2014, 11:59:46 ) *
A ja lekko nie w temacie: Widziałem w zeszłym tygodniu kolesia który instalował w szkole podstawowej szafę serwerową którą służyła właścnie dzieciakom do przesyłania prac online. Do tego kilka hotspotów w szkole. Koszt projektu: 36 000. Oczywiście Unia. Ale to tak poza tematem, jakby komus wydawało się drogo, że ludzie wołają po 1000 PLN za zrobienie stronki.

36 tys.?
Da sie lepiej:)

Oto przykład: strona za 600 tys.:
http://swiatkotow.pl/
A przynajmniej taką dostali dotację ich autorzy.
Oczywiście z Uni.
lukasz_os
Na Dolnym Śląsku powstaje strona za 66mln i co z tego?
http://technowinki.onet.pl/internet-i-siec...66-mln-zl/pbl8s
KR2615
Nie dodałem, że program obejmował prawie 300 szkół co daje tylko skromy milion. Apropos Urzędów Marszałkowskich, pewnie słyszeliście o WSS czyli jak najwieksza w Poznaniu kablówka rozbudowała swoją sieć szkieletową na całe województwo za prawie 400mln? Kocham to nasze Państwo prawa <3
Cytat(lukasz_os @ 13.03.2014, 23:51:11 ) *
Na Dolnym Śląsku powstaje strona za 66mln i co z tego?
http://technowinki.onet.pl/internet-i-siec...66-mln-zl/pbl8s

A to z tego, że pewnie znajdzie się kilku nowobogackich którzy postawią parę ładnych willi za miastem. A tak btw to na samym pisaniu projektow mozna sie niezle wzbogacic. Na głupie ISO 9001, wdrożenie jakiegoś sytemu informatycznego czy wyszkolenie Specjalistów ds. Niepotrzebnych mozna zgarnać spoko 100 tysi
Matius90
Ludzie, nie oszukujmy się, ten portal za 66 mln zł 90% rzetelnych programistów z tego forum jest w stanie zrobić o połowę taniej, negocjujemy i dzielimy się zyskiem? biggrin.gif
shlafrock
Przerabiał może ktoś ten temat jak pozyskać takie fundusze ?
Może komuś stąd się to udało i podzieli się wiedzą co należy zrobić ?

kreiten
Temat się troszkę rozrósł, w każdym razie dziękuję za wszystkie zgłoszenia. Wybrałem jedno i wkrótce skontaktuję się z tą osobą. Bardzo dziękuję za wszelkie rady i pomysły.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.