Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: VPS w średniej cenie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Pyton_000
Od razu zaznaczam że nie chcę nie wiadomo czego za darmo wink.gif

Szukam ciekawych ofert VPS (oczywiście tych dobrych). Muszę chyba zmienić swojego bo mi parametry przestały odpowiadać a za podobną cenę mogę mieć coś lepszego.

Czego szukam:
Ram: min 1GB
Dysk min 10GB
procesor: 1-2
łącze 100mb/s
linux

Jeżeli znalazłbym oferty w których można dowolnie konfigurować pakiet taki jak się chce to super.
Jeżeli do tego w czasie trwania umowy byłaby możliwość dowolnej modyfikacji serwera (dodatkowy ram itp.) to jeszcze lepiej.
Obecnie mam w biznes-host.pl i chcę się od nich przenieść. Ale nie powiem bo Support mają BD (dość szybko i konkretnie odpowiadają) ale parametry serwera i ich Panel mi zaczyna nie odpowiadać.

Generalnie szukam coś pokroju http://www.axfone.pl/ (oni mają prawie wszystko co mi potrzeba) i w cenie do ok 150-200/rok za płatność roczną
johny_s
exone.pl
by_ikar
Sprawdź mydevil.net od jakiegoś czasu korzystam i muszę przyznać że ngix + htaccess jest na prawdę fajny. Nie można co prawda zrobić u nich wszystkiego, co możesz zrobić na typowym koncie vps (np nie możesz zmienić niektórych ustawień php które są globalnymi ustawieniami dla wszystkich kont, takie jak ustawienia xcache etc) lecz póki co jestem mega zadowolony, bo cały ciężar aktualizowania tego wszystkiego etc spadł ze mnie i poprawie 4 latach własnego dedyka w ovh pracuje skupiam się głównie na tym co mam do zrobienia na nie na oprogramowaniu serwera.. Sprawdź co mają w swojej ofercie i zobacz czy ci odpowiada wink.gif
Pyton_000
exone kiedyś widziałem i nie podpasowało mi,

by_ikar nie chcę shella, chcę normalny VPS z opcją instalacji debiana w wersji mini i to mi starczy wink.gif
Ja lubię grzebać, chcę mieć pełną kontrolę nad tym co jest na serwerze. Nie wykluczone że z czasem będzie ich więcej a wtedyy... smile.gif
Posio
Dlaczego nie kupisz jakiegoś dedyka kimsufi ? Ja mam opcję za 40 zł netto Atom? N2800 2c / 4t 1.86 GHz+ 4 GB 1 TB 100 Mbpsi sobie bardzo chwalę ...

Oj, sorki, nie doczytałem o cenie... W każdym razie jest też niższa wersja za troszkę niższe pieniądze ...
Pyton_000
Oferta bardzo ciekawa jednak sporo przewyższa zakładany przeze mnie budżet

Ew. Ktoś ma serwer w axfone.pl? Jak sobie chwalicie? Czy faktycznie jest możliwość dowolnego rozszerzania parametrów serwera ?
O$iek
Korzystam z https://vipower.pl/Serwery-VPS-OpenVZ-SSD i jestem zadowolony.
Cytat
Uptime: 77 days, 23:31:39

Nie zdziwiłbym się, gdybym te 77 dni temu to ja resetował mojego VPSa wink.gif
NetBeans
rootbox.pl

Korzystam, jestem zadowolony.
W opcji najtańszej mamy ograniczenie transferu, ale tak na prawdę nie ma mechanizmu, który to kontroluje. biggrin.gif
Pyton_000
Mój vps działa bez przerwy przez ponad pół roku a wcześniej to tylko restarty
usb2.0
https://www.ultravps.eu/en/

tanioszka
mam ta opcje Xen30 i nie narzekam - w tej cenie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.