Chciałbym prosić Was o pomoc/wskazówki w moim problemie, na który natrafiłem przy zabawie z php.
Krótki opis: Na jednej stronie (nazwijmy ją add.php) generuje pętlą for tabelę, która jest jednocześnie dla mnie "formularzem", z którego przekażę dane do drugiej strony (accept.php). Tabela ta ma dawać możliwość zarezerwowania szatni w klubie/restauracji/kinie/cokolwiek.
Jak działa teraz: Aktualnie po zaznaczeniu checkboxa przy danej godzinie i numerze szatni do strony accept.php przekazywane są wszystkie dane, na których mi zależy, tj. data, godzina, nr szatni. Ale...
Co chcę osiągnąć:...chciałbym aby dało się wybrać kilka przedziałów godzinowych w różnych szatniach oraz żeby był tylko jeden button do potwierdzenia.
Jak button wyrzucę poza pętlę, to kilka przedziałów (aktualnie dwa) godzinowych przekazuje się prawidłowo ale wtedy zawsze zaznacza się szatnia nr 3 (jak rozumiem pętla się już przekręca więc na wyjściu zawsze będzie $j == 3).
Proszę o pomoc w wyjściu z sytuacji

add.php
<?php $godz_start[0] = '7:00'; $godz_start[1] = '8:00'; $godz_start[2] = '9:00'; $godz_start[3] = '10:00'; $godz_start[4] = '11:00'; $godz_start[5] = '12:00'; $zajete = "<font color='red'>Zajęte</font>"; echo '<table> <tr>'; for ($d=1; $d <= 3; $d++) { $szatnia[$d] = $d; } for($i=0; $i < $przedzial_h; $i++) { for($j=1; $j<=3; $j++) { if (0 < 1) { echo ' <form action="accept.php" method="post"> echo ' echo ' <input type="hidden" name="opis" value="auto-rezerwacja">'; } else { } } ?>
accept.php
<?php for ($g=0; $g < 6; $g++) { { } } { } { }