Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: xampp - błąd serwera po zabawie z modrewrite
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
marcus753
Bawiłem się dzisiaj różnymi komendami w pliku .htaccess w folderze głównym mojej palikacji na localhoscie, niestety w pewnym momencie wyskoczył błąd 500 "Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania. Serwer jest przeciążony lub napotkał na błąd w skrypcie CGI." zrestartowałem serwer, usunąłem plik .htaccess nawet zrobiłem reset komputera a błąd cały czas występuję, nie mogę odpalić swoich plików w innych folderach w htdocs bo cały czas wyświetla się ten błąd.

Wiecie może jak rozwiązać ten problem ? chciałbym uniknąć reinstalacji całego programu xampp...
kayman
usuń pik .htaccess w którym grzebałeś smile.gif
marcus753
niestety pliczek jest już dawno usunięty a błąd się cały czas pojawia closedeyes.gif
kayman
nie jest usunięty

na pewno jest w xampp/htdocs/nawa_folderu z aplikacja/

marcus753
facepalmxd.gif wybaczcie, pliczek skopiował mi się też do folderu głównego... usunąłem go w jednym miejscu i myślałem że może gdzieś się zapisał w pamięci serwera... a tymczasem był w drugim miejscu

Dzięki wielkie i sory za zamieszanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.