Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Gdynia] Młodszy Programista PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
interactiveinvestorsgroup

Proponujemy pracę w nowo powstałym startupie – międzynarodowym portalu internetowym służącym do planowania podróży. Firma powstała przy wsparciu kapitałowym spółki Aligo Sp. z o.o., która należy do grupy EDORADCA (edoradca.pl) posiadająca pod swoim nadzorem ponad 60 spółek. Poszukujemy osób, które chciałyby współtworzyć portal oraz brać udział w jego bieżącym funkcjonowaniu i rozwoju.

Spółkę tworzą osoby posiadające 10 letnie doświadczenie w branży interaktywnej, współtworzące agencję interaktywną Web24.com.pl z ponad 500 wykonanymi projektami między innymi dla takich marek jak PWN, Stena Line, Hossa, Młode miasto Gdańsk, Fundacja Marka Kamińskiego, Gdański Uniwersytet Medyczny, Trójmiejska Kancelaria Finansowa.

Wymagania
- znajomość JavaScript na poziomie umożliwiającym pisanie własnych funkcjonalności
- znajomość HTML oraz CSS na poziomie umożliwiającym integrację pociętych szablonów z CMS
- zrozumienia kodu zewnętrznych bibliotek PHP oraz JS
- umiejętność tworzenia metod przesyłania danych AJAX
- mile widziana podstawowa znajomość programowania obiektowego
- doświadczenie przy pracy z zewnętrznymi systemami API
- doświadczenie przy integracji map Google
- znajomość Frameworka CodeIgniter będzie dodatkowym atutem

Gwarantujemy
- pracę w siedzibie firmy w Gdyni
- przyjazną atmosferę
- restroom z X-BOX 360 do użytku dla pracowników
- możliwość rozwoju przy innowacyjnym międzynarodowym projekcie
- rozwój firmowego, autorskiego systemu CMS o nowe funkcjonalności
- praca przy projekcie zawierającym niestandardowe i nieszablonowe rozwiązania
- dużą samodzielność i dowolność doboru metod przy realizacji zadań
- wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności

Jak wygląda rekrutacja:
I ETAP – zadanie do wykonania zdalnie
II ETAP – rozmowa kwalifikacyjna i krótkie zadanie do wykonania w siedzibie naszej firmy

Interactive Investors Group sp. z o.o. w organizacji
Kapitał zakładowy 100 000 PLN
81-572 Gdynia, Lipowa 16U/1
tel. 58 333 40 58

Oferty prosimy przesyłać na adres:
praca@interactiveinvestorsgroup.com

Witam,

NIP: 586-229-19-72
REGON: 222156463

Zarobki jakie oferujemy to 3000-3600 PLN brutto (najlepiej FV (wtedy kwota netto + vat) dla obu stron, z założeniami jak na um. o pracę tzn urlopy etc. - jednak nic nie narzucamy)

Chciałem zmodyfikować post, aby wprowdzić stawki, ale nie widzę takiej opcji. Czy mogę dodać ponownie te ogłoszenia, z zaktualizowanymi stawkami, nip, regon etc?

Pozdrawiam,
Przemysław Broniszewski
Forti
Wybaczcie, że się odezwę w temacie.

Cytat
- znajomość JavaScript na poziomie umożliwiającym pisanie własnych funkcjonalności
- znajomość HTML oraz CSS na poziomie umożliwiającym integrację pociętych szablonów z CMS

co to ma wspólnego z "młodszym programistą PHP"? Czy pisanie własnych funkcjonalności w JavaScript może ograniczać się do praktycznego wykorzystywania bibliotek / skryptów oraz modyfikowaniai już istniejących, dostępnych darmowo skryptów? Dla mnie to bardzo na front-end lub po prostu "webmastera" się nadaje.

Jeszcze raz proszę o wybaczenie śmiałości. Myślę, że sporo osób chciała by zobaczyć odpowiedź na to pytanie:

- czy osoba na ów stanowisku ma "programować" tak zwany back-end czy może front-end?
interactiveinvestorsgroup
Witam,

dziękuje za zadanie pytania, dobre opisanie stanowiska w kilku zdaniach nie jest łatwe, a wiem sam z czym walcze, że używam skrótów myślowych.
Front-end, tzn cięcie PSD -> HTML + oskryptowanie JS wykonuje nasz Webmaster. Jednak całość trzeba spiąć z backendem i z doświadczenia wiem,
że częstą są potrzebne zmiany w kodzie HTML lub skrypcie JS w locie.

Podam przykład: obsługa logowania, rejestracji, przypominania haseł etc. Webmaster przekazuje nam działający kod, jednak przy integracji należy dodać
różne komunikaty błędów.

Lub mamy mapę google z puntkami, gdzie w miedzyczasie zmieniliśmy np. przesyłanie danych AJAX z XML na JSON.

Odpowiadając szukamy osoby, która będzie tworzyła backend, wraz z integracją frontendu (z dostarczonymi plikami HTML,CSS,JS)
Forti
Pierwszy etap rekrutacji to pocięcie grafiki .psd (czyli muszę kupić photoshop - nie istotne czy potrafię czy nie, legalnie inaczej tego nie wykonam smile.gif z wykorzystaniem jquery i całość ma prawidłowo działać w większości przeglądarek.
To nie jest złe, ale dlaczego szukacie "młodszy programista PHP" oraz pisze Pan, cytuje:
Cytat
Odpowiadając szukamy osoby, która będzie tworzyła backend, wraz z integracją frontendu (z dostarczonymi plikami HTML,CSS,JS)

Jak dla mnie to tutaj szukana jest osoba w stylu "do wszystkiego".

Proszę o wybaczenie jeżeli to jest spam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.