Zakupiłem na codecanyon kod pewnego programu w js. Podczas tworzenia obiektu CMain podaje się w nim kilka wartości zmiennych, m. in. "min_bet", "max_bet", "bet_time", czy "money". Chciałbym w trakcie wykonywania programu, podczas obsługi eventu "game_start", zmodyfikować wartość jednej ze zmiennych (dokładnie chodzi o zmienną "money"). Nie wiem jednak w jaki sposób to zrobić, gdyż na co dzień zajmuję się php, a nie js'em. Da się to zrealizować przy pomocy (teraz jest to moja czysta abstrakcja, ale po prostu chcę zademonstrować o co mi chodzi) np. oMain.money = 500; ? Wiem że niewiele można wywnioskować z podanego niżej kodu, a nie będę zamieszczał całego programu bo raz że jest on spory, a dwa, że nie mogę się w nim połapać i nie wiem co za co odpowiada. Proszę jednak o jakieś ogólne wskazówki jak dojść do rozwiązania, co powinienem zrobić itd.
java script:
var oMain = new CMain({ min_bet: 0.1, //MIN BET PLAYABLE BY USER max_bet: 300, //MAX BET PLAYABLE BY USER bet_time: 10000, //WAITING TIME FOR PLAYER BETTING money: userMoney //STARING CREDIT FOR THE USER }); $(oMain).on("game_start", function(evt) { // ? });