Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Duży problem dla początkującego !
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Shadow
withstupidsmiley.gif Mam duży problem exclamation.gif!

Czy możecie mi powiedzieć jak to naprawić ?
Otóż mam pewną strone i gdy otwieram w IE (Internet Explorer 6.0 PL)to normalnie wygląda lecz gdy otwieram ja w mojej mozilli (Mozilla Firefox 1.0 PL) to cały obraz się rozwala. kolumną są poprzesuwane cała oprawa graficzna jest nie na swoim miejscu !
Co z tym moge zrobić !?!
sf
Poprawić kod musisz. Jak nie umiesz to poproś jakiegoś znajomego, który Ci to zrobi za piwo winksmiley.jpg
Shadow
smile.gif ale nieznam zabardzo takiej osoby biggrin.gif
moze jakaś mała podpowiedz
pusiek.org
Jak juz jestem zmuszony do piasania czegos w html i zeby to jakos wygladalo, to uzywam tego:

http://validator.w3.org/

To pomoze Ci usunac wszystkie bledy ze stronki i prawdopodobnie nie beda Ci sie rozjezdzaly kolumny smile.gif

Pozdrawiam
hwao
php pocz -> po stronie przegladarki

Przy okazji prosze poprawic nazwe tematu
sf
Cytat(Shadow @ 2004-12-13 19:55:04)
smile.gif ale nieznam zabardzo takiej osoby biggrin.gif
moze jakaś mała podpowiedz

Może ty nam najpierw dasz link do tego czegoś bo chceilibyśmy zobaczyć źródło bo inaczej niby jak mamy poprawić ten kod?

Narazie to wygląda jak kawał o blondynce. Przychodzi blondynka do mechanika, on się pyta co się stało, a blondynka... auto nie jedzie ;] A przekręciła pani kluczyk? tongue.gif Tak? OK, fajnie, a koła są? Może ukradli laugh.gif No dobra... a paliwo pani ma? dry.gif Świecę pani sprawdziła? cool.gif No ćóż... może przyjedzie pani tym autem tutaj? Dopsze snitch.gif Po 3 godzinach wraca, ale przepraszam bardzo nie mogę przyjechać boo auto nie działa withstupidsmiley.gif Bla, bla, bla, bla guitar.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.