Trochę już programuje w PHP'ie ale tutaj nadszedł problem z którym mam pewien kłopot:
$dane['rejestr_sprzedazy'] = ''; $pdf['rejestr_sprzedazy'] = ''; foreach($list->result() as $pobrane) { $dane['rejestr_sprzedazy'] .= $this->load->view('admin/rejestr-sprzedazy/list', $pobrane, true); $pdf['rejestr_sprzedazy'] .= $this->load->view('admin/rejestr-sprzedazy/pdf-list', $pobrane, true); } if($iZrealizowane == 1) { $list = $this->model_rejestr_sprzedazy->get_rejestr_sprzedazy('', '', '', $dDate_j, $dDate_d, 1); // pobranie danych foreach($list->result() as $pobrane) { $dane['rejestr_sprzedazy'] .= $this->load->view('admin/rejestr-sprzedazy/list', $pobrane, true); } }
Teraz tłumaczę o co chodzi, chciałbym uzyskać efekt gdzie w tablicy dane pole rejestr_sprzedazy będzie miało unikalną treść.
Czyli po pierwszym foreachu mam treść która by mnie interesowała.
A po drugiej pętli mają tylko dogrywać się dane których nie ma po przejściu przez pierwszą pętle.
Co próbowałem: array_unique ale nie idzie mi to niestety to najlepiej i może jak ktoś zajrzy świeżym okiem zobaczy przebłysk "jak on może tego nie wiedzieć ?"

Bardzo proszę o pomoc i jednocześnie dziekuje za udzielone wskazówki (każda mile widziana)