Moja strona to index1.php i ona ładuje podstronę "kontakt" z głównego katalogu za pomocą ajaxa.
Potem jest plik wysyłający maila: "potwierdzenie_maila.php", który za pomocą phpmailera realizuje wysyłkę.
Ale gdy naciskam przycisk "wyślij" - formularz w ogóle nie reaguje nawet jak w ACTION mam "index1.php?go=potwierdzenie_maila" też nie działa...
Dlaczego?
Co mam źle
<form ACTION="potwierdzenie_maila.php" method="post" name="form_prac"> <TR> <TD width="49%" valign="TOP"> <table width="300px" summary="" align="right" class="menuDots" border="0"> <tr> <td width="100px"> Imię i nazwisko: <br> <input type="text" name=nazwisko size="33" maxlength="200" value="" /> </td> </tr> <tr> <td width="30"> Adres e-mail: <br> <input type="text" name="email" size="33" value="" /> </td> </tr> <tr> <td width="100px"> Rodzaj sesji: <br> <input type="text" name="sesja" size="33" value="" /> </td> </tr> <tr> <td width="100px"> Miejscowość <br> <input type="text" name="miejscowosc" size="33" value="" /> </td> </tr> <tr> <td width="100px"> Data: <br> <input type="text" name="data" size="33" value="" /> </td> </tr> </table> </TD> <TD width="2%"> </TD> <TD width="49%"> Treść wiadomości: <br> <br> <br> </td> </TR> </TABLE> </form>