slash^
18.12.2004, 00:46:48
Prosiłbym o ocene poniższej strony pod względem funkcjonalności i grafiki...
link
bregovic
18.12.2004, 11:11:50
Grafika niezła, ale użyci gdzieniegdzie times'a jako czcionki zabija efekt... Pozatym to menu na dole strony kopie sie pod firefoxem - no nie zamyka sie po jakims czasie - w ogole nie mozna go zamknac... No i te przyciski zmaiany jezyka ktore nie dzialaja - to przesada - albo jest funkcjonalnosc, albo jej nie ma...
Ale jak poprawisz te pare bledow to bedzie bardzo ladnie imo

Ocena 6/10
Vertical
18.12.2004, 12:11:18
Co do grafiki, to trochę uboga, napis "JAKOŚĆ WYWODZĄCA SI Z TRADYCJI" powinien być zawarty w banerze, menu powinno być na górze
pusiek.org
18.12.2004, 14:21:13
Witam,
u mnie na Konquerorze wyglada to dosyc dziwnie.
Chodzi mi o tlo z tym smokiem. Jak otworze jakies okienko np. to z silnikami do bram, to wszystko sie sypie i sa dwa tla wyswietlone (jedno pod drugim). Wedlug mnie malo estetycznie to wyglada.
IMHO za duzo kolorow.
Ogolnie przecietnie to wyglada - 4/10
shima
18.12.2004, 18:08:32
pusiek.org
19.12.2004, 16:25:07
tak, ale na 'mojej' stronce zostaly uzyte tylko 2 kolory, a u @slash^ jest ich juz 4 na stronie glownej. A to juz jest przynajmniej o ten 1 za duzo.
Oczywiscie nie wliczam w to zdjec.
Co do Konquerora, to przegladarke bardzo lubie i nie mam zamiaru jej zmieniac. Mialem kiedys firefoxa, ale Konqueror ma cos w sobie

pozdrawiam
Ociu
19.12.2004, 17:58:58
Wg. mnie tej napis 'STOŁOSKI' nie pasuje. too big, too red.. To po lewej też nie pasuje...
Widze jakieś nowe trendy.. menu zamiast stopki
4/10
oldek
22.12.2004, 12:23:41
Jest ładna. Co bym zmienił to:
1) Centrowanie zamiast podwieszenia na górze, jak ktoś używa wyższych rozdzielczosci ekranu to może trochę smieszyć,
2) Przewijany pasek: skleiłbym górę z dołem, bo w tej chwili zieje wyrwą jak się skończy cykl przewijania, dodatkowo pamiętac między okienkami stan przewinięcia aby nie zaczynał za każdym razem od początku,
3) Może w 'szukaj' zamiast 'text input' jakiś 'dropdown list', bo konsternacja i nie wiadomo za bardzo co tam wpisać
4) W zakładkach 'inverse color' na deczko ciemniejszy, bo teraz za bardzo mi się zlewa.
Chyba tyle.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.