Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SQL][PHP][HTML]Pobieranie wynikow z bazy sql i umieszczenie ich w tabeli
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
arogant
Witam.

Dziś mam taki problem, mecze sie z nim pare juz godzin i nie wiem o co chodzi. Wczesniej jak robilem to samo tylko bez pobierania z bazy sql to wszystko bylo dobrze, doszlo sql i wyswietla tylko jeden wynik a nie kilka.

Chodzi mi dokladnie o to ze mam cos takiego:

Lp. Gra Oplacone do Stan
1 CS 1.6 20.12.2015 Oplacona

a nie pokazuje drugiego wyniku z bazy zeby bylo cos takiego:

Lp. Gra Oplacone do Stan
1 CS 1.6 20.12.2015 Oplacona
2 CS GO --.--.---- W trakcie...

Wie moze ktos gdzie zrobilem bląd i jak go naprawić? Oto kod:

1. <?php
  2.  
  3. $usl = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM `serwery` WHERE `email` = '$email' LIMIT 50"));
  4. if(!$usl){
  5. ?><center><table border="1"><tr><td><font color="red">Nie masz żadnych serwerów!!</font></td></tr></table></center><?php
  6. }else{
  7. $id = $usl['id'];
  8. $opl = $usl['id'];
  9. $gra = $usl['gra'];
  10. $dzien = $usl['dzien'];
  11. $miesiac = $usl['miesiac'];
  12. $rok = $usl['rok'];
  13. $ips = $usl['ipserver'];
  14. $port = $usl['portserver'];
  15. $ipport = "$ips:$port";
  16. $nr = $usl['stan'];
  17. $data = "$dzien/$miesiac/$rok";
  18. if($nr == 0){
  19. $st = '<font color="orange">W trakcie</font>';
  20. }
  21. elseif($nr == 1){
  22. $st = '<font color="green">Oplacony</font>';
  23. }
  24. elseif($nr == 2){
  25. $st = '<font color="red">Nieoplacony</font>';
  26. }
  27. elseif($nr == 3){
  28. $st = '<font color="grey">Zbanowany / Usuniety</font>';
  29. }
  30. $wypisz[]=array("id"=>$id,"gra"=>$gra,"opl"=>$opl,"date"=>$data,"jaki"=>$st,"ipzportem"=>$ipport);
  31.  
  32.  
  33. foreach($wypisz as $tu)
  34. <center><table border="1" width="500">
  35. <tr align="center">
  36. <td>Id</td><td>Gra</td><td>Opłacone do</td><td>Stan</td><td>IP</td>
  37. </tr>
  38. <tr align="center">
  39. <td>'.$tu['id'].'</td><td>'.$tu['gra'].'</td><td>'.$tu['date'].'</td><td>'.$tu['jaki'].'</td><td>'.$tu['ipzportem'].'</td>
  40. </tr>
  41. </table></center>
  42. ';}

Prosze o pomoc i wyrozumialość tongue.gif
Pozdrawiam !
phpion
Poczytaj w manualu jak korzysta się z mysql_fetch_assoc. Podpowiem słowo kluczowe: while.
arogant
oooo fak. racja zapomnialem o tym, dopisze i dam znac co i jak tongue.gif
nospor
Naprawde bezpodstawne pokazywanie języka osobom, które mogą ci ewentualnie pomóc, jest takie fajne? Robisz się przez to cool w swojej grupie przedszkolakow czy jak? A propo przedszkolakow, przenosze.
arogant
Cytat(nospor @ 19.03.2015, 12:49:35 ) *
Naprawde bezpodstawne pokazywanie języka osobom, które mogą ci ewentualnie pomóc, jest takie fajne? Robisz się przez to cool w swojej grupie przedszkolakow czy jak? A propo przedszkolakow, przenosze.

O co ci teraz chodzi? o te "fak" ?

No sorry bardzo ale to nie jest jakies forum prezydentow zeby nie bylo troche luzu...
nospor
Czytac widze tez jeszcze nie nauczyli....
Cytat
Naprawde bezpodstawne pokazywanie języka osobom
arogant
O co dokladnie ci chodzi?
nospor
Hmmm, chyba piszę po chinsku... Dobrze, sprobuje po kaligonsku smile.gif

Przyhodzisz na forum, prosisz o pomoc, po czym pokazujesz język
Po chwili dostajesz odpowiedź, piszesz ze sprawdzisz czy działą i znowu pokazujesz język

A jak gubisz drogę do domu i prosisz jakiegoś przechodnia o pomoc, to też pokazujesz mu język?
arogant
to jest emotka... boshe.... ej wez idz zajmij sie powazniejszymi sprawami a nie patrzysz jakie kto emotki dodaje.. to jest zalosne..
nospor
Emotki odzwierciedlają co w danej chwili czujemy. Jak daje emotke smile.gif to znaczy, ze sie usmiecham tudziez jestem mily.
Jak daje emotke withstupidsmiley.gif to też coś znaczy.
Jak daje emotke tongue.gif to znaczy ze pokazuje język.

Emotki nie są po to, by post był bardziej kolorowy.

Idąc Twoim tokiem myślenia, mogę napisać do kogoś "jeteś tępym bucem", a gdy ten sie obrazi napisać: boshe, to tylko literki....
arogant
no dobra w sumie fakt. no sorry ... ale to byl jezyk z usmieszkiem biggrin.gif
Pyton_000
@arogant - nick mówi sam za siebie. Jak to mawiają "Jak Cię widzą tak Cię piszą". Więc nie oczekuj że ktoś Cię będzie traktował jak poważnego człowieka skoro nie potrafisz napisać po polsku zdania. A jak robisz błędy to trzeba się było Worda uczyć.
arogant
i sie doczepili.. dobra juz wszystko wyjasnione.
nospor
Nie doczepili tylko doczepił... Pyton, sam z racji nicku ma długi jęzor to nie mógł darować. Ja cię męczyłem od poczatku i sie nie doczepiałem wink.gif

Dobra zamykam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.