<?php $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $akcja = $_GET['akcja']; if ($akcja == wykonaj) { include ("polaczenie.php"); { {mysql_query("UPDATE `tabela` SET aaa='$aaa', bbb='$bbb', ccc='$ccc', ddd='$ddd', dodano='$dodano', y='$y', m='$m', d='$d' WHERE id='$id'") or die("Nie mogłem Cie zarejestrować!"); echo '<br><span style="color: green; font-weight: bold; font-size: 30px;">zaktualizowano</span><br>';} } else { echo 'Rekord o podanym id nie istnieje, sprawdź nr i <a href="administracja.php">spróbuj ponownie<a/>'; } } ?>
Moje próby:
<?php $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $akcja = $_GET['akcja']; if ($akcja == wykonaj) { $pdo = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=base', 'root', 'password'); { if ($pdo->query("SELECT * FROM `tabela` WHERE id='$id'")) {$pdo->query("UPDATE `tabela` SET aaa='$aaa', bbb='$bbb', ccc='$ccc', ddd='$ddd', dodano='$dodano', y='$y', m='$m', d='$d' WHERE id='$id'") or die("Nie mogłem Cie zarejestrować!"); echo '<br><span style="color: green; font-weight: bold; font-size: 30px;">zaktualizowano</span><br>';} } else { echo 'Rekord o podanym id nie istnieje, sprawdź nr i <a href="administracja.php">spróbuj ponownie<a/>'; } } ?>
Konkretnie nie mam pojęcia jak to zamienić, żeby zadziałało:
Z góry dziękuję za okazaną pomoc.