Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript] Konflikt pomiędzy pluginami
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Contritio
Witam serdecznie

Mam problem pomiędzy dwoma pluginami jakie są załadowane na stronę. Problem jest zapewne przez wielu spotykany. Mianowicie jeżeli mam dodane do strony dwie animacje do jakiś elementów to w momencie gdy z obu znajdują się w biblioteki na jednej podstronie wówczas występuje błąd, co widać w konsoli. W momencie gdy jest jedna lub druga jedynie uruchomiona to działają zaś nie jednocześnie.

Pytanie jest moje, czy da się zatem za pomocą jakiś skryptów zakomentować daną linie w kodzie? Akurat potrzebne są mi te dwa pluginy i nie ma możliwości by były oba gdyż między nimi jest konflikt.

Pisanie od zera takiego pluginu jest nie możliwe.

Proszę o pomoc
nospor
Cytat
na jednej podstronie wówczas występuje błąd, co widać w konsoli.
A, ten blad... to bardzo popularny blad, dziwne ze nie znalazles tego w internecie po wpisaniu frazy "błąd"... naprawde dziwne, jest cała masa rozwiązań na ten wlasnie błąd.
No ale pewnie nie slyszales wczesniej o google, temu tez podam ci rozwiązanie tego błędu tutaj:
A wiec błąd ten wystepuje zawsze miedzy biblioteką X i Y. Dlatego też bardzo ważne, byś w bibliotece X zakomentował linię X1 oraz linię X2, zaś w bibliotece Y należy zakomentować juz tylko jedną linię a mianowicie Y1. Po tych poprawkach na 100% wszystko zadziała.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.