mam problem z danymi przechowywanymi w sesji. Otóż:
{ $powierzchnia = $_SESSION['powierzchnia2'][$i]; } else $powierzchnia = 1; if($ilosc[$_SESSION['koszyk2'][$i]]==="0"){$ilosc[$_SESSION['koszyk2'][$i]]='';} else {echo $powierzchnia.' sztuk ';}
ten kod odpowiada za wyświetlanie w tabeli danych zapisanych w sesji. Natomiast mój problem polega na zapisaniu tych wszystkich wierszy do innej tabeli w bazie danych. Dane pobieram z tabeli 'katalog' a chcę je zapisać w tabeli 'zaopatrzenie'. Bedę wdzięczny za wszelką pomoc, a to cały kod:
<?php $_SESSION['powierzchnia2'] = 0; } } $iteamId2 = $_POST['iteamId2']; } } { } // definicja tablic z towarami oraz cenami $nowy_rok = $rok; $data=("$nowy_rok-$miesiac-$dzien"); { $towary[$row['ID']] =$row['Rodzaj_produktu'] ; $ilosc[$row['ID']] =$row['Aktualna_ilosc'] ; $cena[$row['ID']]=$row['cena'] ; } ?> <table border="1"> </thead> <tr class="header"> <th>Nazwa produktu</th> <th>Cena</th> <th>Aktualna ilość</th> <th>Zamawiana ilość</th> </tr> </thead> <tbody> <?php $suma = 0; { $powierzchnia = $_SESSION['powierzchnia2'][$i]; } else $powierzchnia = 1; if($ilosc[$_SESSION['koszyk2'][$i]]==="0"){$ilosc[$_SESSION['koszyk2'][$i]]='';} else {echo $powierzchnia.' sztuk ';} }?>