Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: \x00
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cagrET
Parse error: syntax error, unexpected T_CATCH, expecting T_STRING in /usr/cagret/brain.php on line 95
sztosz
Z tak długim textem to najpierw do Łorda, łatwiej się bedzie czytało. I gdyby jeszcze zdania były normalniej pobudowane. winksmiley.jpg Po prostu lepiej by sie czytalo.

I mam wrazenie ze pomyliłeś hackowanie z lasowaniem biggrin.gif
LoPMX
Ok, ale... Co to w koncu ma byc to hackowanie? Jakie beda tego rezultaty?
Vertical
Może nie zabardzo zrozumiałem tekst, ale czy z niego wynika jak zchackować mózg?
awides
doszedłem do wniosku że mój mózg to wytwór iluzji David'a Copperfield'a który jest w stanie zamienić abstrakcję życia, w wodę na księżycu, dzięki czemu będziemy mogli crackować biedne wirusy na tejże planecie i cieszyć się przy tym psychozą podumysłową, jakby tego było mało, ślepa kiszka odzyska wzrok, dzięki czemu stanie na głowie i zatańczy (broń boże break dance'a)... czy o to chodziło, a może coś przeoczyłem, może nie chodziło o księżyć tylko o miejscowość Kananga w środkowej afryce, może dawid nie da rady lub co gorsza wymięknie i będzie udawał (za zgodą rodziców) araba na saharze trzymającego w ręku wiaderko z wodą, czy o to chodziło, czy to dobrze zrozumiałem, ehh świat jest pełen pytań ?

jestem przygotowany na najgorsze... biggrin.gif
cagrET
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jesteś na dobrej drodze, jeszcze widzę duże braki, ale wyczuwam, że masz chłopie talent, uwierz w swoje siły, a dokonasz wielkich rzeczy, gwarantuję ci to, odpowiednie myślenie i masz co chcesz, jeśli możesz o czymś zamarzyć, możesz to także zrobić exclamation.gif Jedynym ograniczeniem człowieka jest jego ograniczony umysł, ale hackując swój mózg odkrywamy nieograniczone pokłady wszystkiego a zarazem niczego!
awides
Cytat(cagrET @ 2005-02-03 18:33:42)
Jedynym ograniczeniem człowieka jest jego ograniczony umysł

j.w. + tekst: j.w.
cagrET
Wszystko co widzimy, słyszymy, czujemy, jak odbieramy, co tworzymy, czy jesteśmy szczęśliwi czy nie, jest wytworem naszego mózgu, jeśli nauczysz się go hackować, możesz wszystko, będziesz wszystkim, ale to wszystko zależy tylko od ciebie, jak człowiek nie chce czegoś zobaczyć to nigdy tego nie ujrzy, jak stawia sobie ograniczenia, to z pewnością staną się one faktem, także kończąc te wypociny: hackuj, będziesz wielki exclamation.gif
kyno
Ciekawy materiał cagrET winksmiley.jpg ostatnio zaczlem sie interesowac mozgiemi i jego potencjalna sila, oraz doswiadczeniami jakie mozna doznac( zjawiska takie jak LD, OBE, RD, lewitacja, autohipnoza) smile.gif Ciekawe zeczy heheh Jestem wlasnie w budowie stronki na ten temat. Moze napiszesz jakiegos Arta ?smile.gif Twoja "komputerowa" wersja bardzo mi sie podoba biggrin.gif

Jak masz też jakies materialy, linki to mozesz mi podeslac smile.gif
cagrET
Jeszcze za krótko, żeby cokolwiek większego napisać, ja w tym siedzę dopiero od 3-4 miesięcy, dopiero co zacząłem poznawać podstawy podstaw, przede mną jeszcze długa droga, psychologia mózgu i te sprawy tongue.gif Nie mam żadnych materiałów online, wiedzę uzyskuję z materiałów offline, wszędzie jest ich wokół nas masa, życie ..
scanner
Cytat(cagrET @ 2005-02-03 22:00:24)
Wszystko co widzimy, słyszymy, czujemy, jak odbieramy, co tworzymy, czy jesteśmy szczęśliwi czy nie, jest wytworem naszego mózgu, jeśli nauczysz się go hackować, możesz wszystko, będziesz wszystkim, ale to wszystko zależy tylko od ciebie, jak człowiek nie chce czegoś zobaczyć to nigdy tego nie ujrzy, jak stawia sobie ograniczenia, to z pewnością staną się one faktem, także kończąc te wypociny: hackuj, będziesz wielki exclamation.gif

Matrix has You....
wejder
Cytat(cagrET @ 2005-02-03 20:26:23)
Jeszcze za krótko, żeby cokolwiek większego napisać, ja w tym siedzę dopiero od 3-4 miesięcy, dopiero co zacząłem poznawać podstawy podstaw, przede mną jeszcze długa droga, psychologia mózgu i te sprawy tongue.gif Nie mam żadnych materiałów online, wiedzę uzyskuję z materiałów offline, wszędzie jest ich wokół nas masa, życie ..

Miszczu,

Potrzebujesz specjalisty smile.gif

hehe
LoPMX
O prosze, powyzsza wypowiedz to przyklad czlowieka ograniczonego snitch.gif
Nitro
Cytat(cagrET @ 2005-02-03 22:26:23)
Nie mam żadnych materiałów online, wiedzę uzyskuję z materiałów offline, wszędzie jest ich wokół nas masa, życie ..

Zajrzyj na stronę prof. Wodzisława Ducha może coś Cie zaintresuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.