Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [KRK/Rzeszów/Katowice] PHP Dev MID lub SENIOR
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
Rewil
Tworzymy autorskie oprogramowania dla branż FINTECH, DMS, BPM, które później jest sprzedawane w SaaS lub wdrażane w dużych instytucjach.

Budujemy w tym momencie 2 zespoły PHP, które będą odpowiedzialne za rozwój 2 niezależnych aplikacji dla B2B i B2C.

- Praca w wysokim standardzie
- z fajnymi perkami
- fajny zespół
- projekty in-house, nie dla klientów
- nie skaczemy po projektach (Scrum, Agile, Sprinty)
- stack technologiczny jest dostosowywany z całym zespołem
- każde braki uzupełniamy szkoleniami, nie wymagamy znajomości wszystkiego

Widły:
MID 5 - 8 k
SENIOR 8 - 12 k

Umowa do uzgodnienia (B2B, UoD z ubezpieczeniem NFZ, Etat UK/PL)

Chyba nie ma rzeczy, której nie jesteśmy wstanie zapewnić zakochany.gif

Email: career@iceo.co
Link do ogłoszenia: Ogłoszenia ICEO
nospor
Hej, moglbys napisac jakby wygladalby Etat UK? Czlowiek ma sie przeniesc do UK i tam mieszkac czy czlowiek by nadal mieszkal w PL ale pracował jako etat UK? Jak wowczas sprawa z podatkami itp?
Rewil
Cytat(nospor @ 2.08.2017, 13:40:44 ) *
Hej, moglbys napisac jakby wygladalby Etat UK? Czlowiek ma sie przeniesc do UK i tam mieszkac czy czlowiek by nadal mieszkal w PL ale pracował jako etat UK? Jak wowczas sprawa z podatkami itp?

Wszystko jest ustalane już na rozmowie kwalifikacyjnej, jeżeli osoba nie ma przeszkód większości czasu spędzać za granicą, to taki wariant umowy również jest do zaoferowania. Jeżeli większość czasu jest spędzana w Polsce to Etat PL, B2B lub UoD z ubezpieczeniem NFZ (jeżeli go nie masz np. nie jesteś studentem)
nospor
Dzieki za rozwiniecie tematu. Poprostu zastanawialem sie, jakby to miało funkcjonowac smile.gif
Rewil
Jasne smile.gif

PS. Jak ja dawno nie widziałem tego avatara smile.gif Kiedyś się uczyłem od Ciebie, a teraz Sam uczę innych jak budować duże aplikacje i skalowalne biznesy, znane na świecie smile.gif
garet
Z ciekawości, jak wygląda ta umowa o dzieło z ubezpieczeniem NFZ? Po prostu do ustalonego wynagrodzenia z umowy dopłacacie koszt tzw. dobrowolnego ubezpieczenia, którego zawarcie leży w gestii zatrudnianego?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.