Piszę skrypt pozdrowień i mam problem z wyświetlaniem informacji w panelu admina o nowym pozdrowieniu do zaakceptowania...
Chodzi o to że jak użytkownik wyśle pozdrowienie to trzeba je zaakceptować aby się wyświetliło ale aby moderator lub administrator wiedział że pojawiły się nowe pozdrowienia w bazie to informuje go o tym specjalne okienko i z nim mam właśnie problem gdyż w przypadku dodania kilku pozdrowień zamiast 1 okienka wyświetla się ich tyle ile jest nowych pozdrowień i chcę to jakoś ogarnąć...
Poniżej podaję kod do wyświetlania tego okienka:
$row = $db->super_query( "SELECT * FROM " . PREFIX . "_pozdro order by date DESC" ); foreach($row as $kod){ if($kod['approve'] == 0 ) { echo <<<HTML <script language="javascript" type="text/javascript"> <!-- $(function(){ setTimeout(function() { Growl.info({ title: '{$lang['p_info']}', text: 'Od czasu ostatniej twojej wizyty, otrzymano nowe pozdrowienia od użytkowników. Chcesz je teraz obejrzeć?' }); }, 2000); }); //--> </script> HTML; } }
Wartość APPROVE jest od akceptacji. Jeśli pojawią się nowe wpisy z wartością 0 to wtedy ma się pojawić tylko 1 okienko niezależnie od ilości nowych wpisów a jeśli nowe wpisy mają wartość APPROVE = 1 to okienko się nie pokazuje