Mam taki problem ze skryptem. Chcialbym zrobic tak, ze po kliknieciu na 'kasuj' pojawia sie potwierdzenie czy chce skasowac rekord z bazy i dopiero wtedy zostanie on usuniety. Ale z tym potwierdzeniem cos mi nie wychodzi. Moze ktos mi napisac gdzie mam blad?
<html> <head> </head> <body> <table border=\"1\" width=\"98%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\" bordercolorlight=\"#000000\"> <tr> <td width=\"96%\" colspan=\"7\" bgcolor=\"#C0C0C0\"> <p align=\"center\"><b><font size=\"2\">Dane</font></b></td> </tr> <tr> <td width=\"4%\" align=\"center\" bgcolor=\"#E0E0E0\"> <p align=\"center\"><font size=\"2\"> ID</font></td> <td width=\"18%\" align=\"center\" bgcolor=\"#E0E0E0\"> <p align=\"center\"><font size=\"2\">Imiê</font></td> <td width=\"18%\" align=\"center\" bgcolor=\"#E0E0E0\"><font size=\"2\">Nazwisko</font></td> <td width=\"18%\" align=\"center\" bgcolor=\"#E0E0E0\"><font size=\"2\">Data urodzenia</font></td> <td width=\"18%\" align=\"center\" bgcolor=\"#E0E0E0\"><font size=\"2\">Adres</font></td> <td width=\"14%\" align=\"center\" bgcolor=\"#E0E0E0\"><font size=\"2\">Telefon</font></td> <td width=\"6%\" align=\"center\" bgcolor=\"#E0E0E0\"><font size=\"2\">Kasuj</font></td> </tr> <?php if($stan=='del') { echo \"<font color=\"crimson\"><a href=\"ccc.php?stan2=del2&iddel=\".$wiersz['id'].\"\"><b>Potwierd¼ usuniêcie rekordu $iddel</b></a></font>\"; if($stan2=='del2'){ $zapytanie2=\"DELETE FROM dane WHERE id=$iddel\"; } } } } $zapytanie = \"SELECT * FROM dane ORDER BY id asc\"; <td width=\"4%\">\".$wiersz['id'].\"</td> <td width=\"18%\">\".$wiersz['imie'].\"</td> <td width=\"18%\">\".$wiersz['nazwisko'].\"</td> <td width=\"18%\">\".$wiersz['dataur'].\"</td> <td width=\"18%\">\".$wiersz['adres'].\"</td> <td width=\"14%\">\".$wiersz['telefon'].\"</td> <td width=\"6%\"><b><a href=\"ccc.php?stan=del&iddel=\".$wiersz['id'].\"\">KASUJ</a></b></td> </tr>\"; } ?> </table> </body> </html>